Burdur

Melli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördü

Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi'nde düzenlenen 8. İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali, Melli İnciri'nin tanıtımıyla büyük coşku içinde kutlandı.

Melli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördü

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde düzenlenen 8. İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali, vatandaşların yoğun ilgisiyle büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en çok beğenilen inciri olarak bilinen Melli İnciri’nin tanıtımı amacıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen festival, gün boyu süren etkinliklerle renkli anlara sahne oldu. İncir ve çelenk yarışmalarının yapıldığı festivalde, kazananlara ödüller takdim edildi. Ayrıca, katılımcılara festival boyunca çeşitli ikramlar sunuldu.

Festivale katılan Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, yarışmaların kazananlarına ödüllerini takdim ederken, festival boyunca gerçekleşen etkinlikler ve gösteriler vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Özellikle Mehteran Gösterisi, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Melli İncir Festivaline başta Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz olmak üzere, AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur İl Jandarma Karakolu Kıd. J. Albay Mustafa Güder, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak Ziraat odası başkanı Bilal Özel, Bucak Hızarcilar, Marangozlar ve Mobilyacilar Odası başkanı Sezgin Sezgin, Bucak Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Arif Mayda, Volkan Mengi'nin yanı sıra muhtarlar, Antalya'dan, Burdur'dan ve Bucak'tan çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalin akşam saatlerinde ise sahneye Esra Şahbaz ve Hüseyin Kağıt çıktı. İki sanatçının verdiği konser, festivale damgasını vurdu ve gece boyunca coşkuyla devam eden etkinliklerle Kocaaliler Beldesi'nde festival havası yaşandı.

Etkinlik boyunca Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı tüm ekipler yoğun bir çalışmayla, herhangi bir sorun yaşanmadan organizasyonun tamamlanmasını sağladılar.

Melli İncir Festivaline yoğun ilgi! Sanatçılar yıktı geçti

Melli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördüMelli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördüMelli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördüMelli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördüMelli'de büyük coşku Melli incir festivali görülmemiş ilgi gördü


Fotoğraflar NNC Haber'e aittir, İzinsiz kullanılamaz... Kullananlar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır...

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bu festival kaçmaz! Melli incir festivaline günler kaldı
Yaşam

Bu festival kaçmaz! Melli incir festivaline günler kaldı

18 Ağustos 2024 Pazar günü Kocaaliler Beldesi'nde düzenlenecek 8. İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali'nde İbrahim Yıldız ve Hüseyin Kağıt konserleriyle coşku dolu anlar sizi bekliyor!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Geleneksel Melli İncir Festivaline Katıldı
Yerel

Burdur Valisi Türker Öksüz, Geleneksel Melli İncir Festivaline Katıldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kocaaliler Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Melli İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali'ne katıldı. İşte detaylar...

Melli İncir Festivali'ne yoğun ilgi
Yerel

Melli İncir Festivali'ne yoğun ilgi

Kocaaliler Beldesi tarafından düzenlenen 7. İncir Kültür Sanat Festivali, eğlence dolu anlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

7'inci İncir Festivali başlıyor Başkan Gökçe vatandaşları buluşturuyor
Yerel

7'inci İncir Festivali başlıyor Başkan Gökçe vatandaşları buluşturuyor

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi, geleneksel olarak düzenlenen 7. İncir Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

Başkan Gökçe, Melli'de incir festivalinin tarihini açıkladı
Yerel

Başkan Gökçe, Melli'de incir festivalinin tarihini açıkladı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nin geleneksel incir festivalinin tarihi 20 Ağustos olarak belirlendi.

Bilal Sonses Burdur'da sahne alacak
Yaşam

Bilal Sonses Burdur'da sahne alacak

Burdur Belediyesi’nin katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Bilal Sonses grubu sahne alacak