Burdur

Milletvekili Oğuz'dan Bucak Anadolu Lisesi bahçesinden açıklama

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi ve diğer eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. İhale tarihleri ve detaylar burada.

Milletvekili Oğuz'dan Bucak Anadolu Lisesi bahçesinden açıklama

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi bahçesinde yapılacak olan ihale öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi ve Burdur'da gerçekleştirilecek diğer Milli Eğitim Bakanlığı yatırımlarına değindi.

BUCAK ANADOLU LİSESİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
Burdur Haberleri - Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, "Geçtiğimiz günlerde ilimizdeki milli eğitim devlet yatırımlarıyla ilgili bir açıklama yapmıştık. Öncelikle o gün açıkladığımız iki okul vardı ama dün bir okulumuzun daha ihale tarihi belli oldu. Şu anda bahçesinde bulunduğumuz, benim de 7 yıl eğitim gördüğüm Bucak Anadolu Lisesinin ihalesi 12 Ağustos’ta yapılacak. Merkez İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin ihalesi ise 8 Ağustos’ta yapılacak. Temmuz ayının sonunda ise Güzel Sanatlar Lisesi pansiyonu ve konferans salonunun da dahil olduğu üç binanın ihalesi 27 Temmuz’da gerçekleştirilecek." diye belirtti.

"BUCAK ANADOLU LİSESİ SPEKÜLASYONLARINI SONA ERDİRİYORUZ"
Milletvekili Mustafa Oğuz, ekonomik sıkıntılara rağmen, il ve ilçelerdeki okulların inşaatlarının elzem olduğunu Milli Eğitim Bakanlığına ilettiklerini ifade ederek, "Bucak Anadolu Lisesi birkaç yıl önce yıkıldı ve üzerine çok dedikodu üretildi. Ancak şimdi millet bahçesi ya da belediye binası gibi spekülasyonları sona erdiriyoruz ve okulun ihale tarihini belirledik," dedi.

BURDUR'DA YATIRIM PROGRAMLARINDA HANGİ OKULLAR YER ALIYOR?
Burdur genelindeki devlet yatırım programında yer alan diğer projeler hakkında da bilgi veren Oğuz, "Merkezde dört okul, merkezi özel eğitim uygulama merkezi, 200 kişilik ortaöğretim pansiyonu, Burdur Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Gölhisar’daki iki okulun da ihalesi yapılacak. Ayrıca Yeşilova’da çok programlı Anadolu Lisesi ve diğer temel eğitim yatırımları da 2024 yatırım planında bulunuyor," ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ YAPIMI TAMAMLANAN OKULLARI SIRALADI
Yapımı tamamlanan okulları da sıralayan Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Karamanlı Ali Ulvi Kurucuoğlu Ortaokulu, Bucak Top Anaokulu, ve Oğuzhan Anaokulunun yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirtti. Mustafa Oğuz, "Bucak Oğuzhan Anaokulu, Rehberlik Araştırma Merkezi olarak hizmet verecek. Rehberlik Araştırma Merkezi de Abdurrahman Taş Rehberlik Araştırma Merkezi olarak anılacak," dedi.

Burdur genelinde devam eden 7 Milli Eğitim projesi olduğunu ve bu projeleri yakından takip ettiklerini belirten Oğuz, Burdur’un ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

"BİZLER HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN MİLLETVEKİLİ OLDUK"
Mustafa Oğuz, açıklamalarını Burdur ve ilçelerindeki vatandaşlara seslenerek tamamladı: "Bizler hemşehrilerimize hizmet etmek için milletvekili olduk, siyasetçi olduk. Belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Burdur'un ortak paydamız olması için ne gerekiyorsa yapacağız ve yatırımları takip edeceğiz."

BURDUR'DA OKULLARIN İHALE TARİHİ TAKVİMLERİ
Bucak Anadolu Lisesi: 12 Ağustos

Merkez İbni Sina Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi: 8 Ağustos

Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu ve Konferans Salonu: 27 Temmuz

Bu kapsamda Bucak Anadolu Lisesi ve diğer eğitim yatırımları için önemli adımlar atılmaya devam ediyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BURDUR  BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI
Yerel

BURDUR BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI

Bucak'ta bölgesel atış yarışması! Trap atışlarına yoğun ilgi, işte kazananlar Burdur Bucak'ta düzenlenen 7. Bölgesel Atış Yarışması'nda kıyasıya mücadele yaşandı. Şampiyonlar belli oldu! Yarışmanın tüm detayları için tıklayın.

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.
Yaşam

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.

Burdur'da AK Parti hız kesmiyor! İlçe ilçe dolaşıyor AK Parti Burdur İl Başkanı ve Milletvekilleri, Burdur'un her köşesinde vatandaşlarla buluşuyor. İlçe ziyaretleri ve toplantılarla dolu bir hafta nasıl geçti?

Günalan Köyü'nde sıcak asfalt çalışması başladı
Yerel

Günalan Köyü'nde sıcak asfalt çalışması başladı

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Günalan Köyü'nde 500 metre uzunluğunda sıcak asfalt çalışmasının başladığını duyurdu. Detaylar için tıklayın!

Burdur'da gerçekleştirilen ulaşım ve altyapı çalışmaları
Yaşam

Burdur'da gerçekleştirilen ulaşım ve altyapı çalışmaları

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, 2003-2023 yılları arasında tamamlanan projeleri ve gelecekteki hedeflerini paylaştı. Detaylar için tıklayın.

Burdur ve ilçelerine 60 milyon TL'den fazla yatırım
Yaşam

Burdur ve ilçelerine 60 milyon TL'den fazla yatırım

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Prof.Dr. Adem Korkmaz, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak KÖYDES ödeneklerini açıkladılar.

Şiddetli Dolu yağışı Ağlasun, Bucak ve Çeltikçi olumsuz etkiledi
Yerel

Şiddetli Dolu yağışı Ağlasun, Bucak ve Çeltikçi olumsuz etkiledi

Burdur'un Ağlasun, Bucak ve Çeltikçi ilçelerinde etkili olan dolu yağışı, tarım arazileri ve meyve bahçelerine ciddi zarar verdi.