Burdur / Bucak

Mucize Mutlu, Mucizeler Yaratmak İçin Muhtar Adayı Oldu!

Bucak'ta 12 yıldır yardıma koşan Mucize Mutlu Mehmet Akif’e Muhtar Adayı Oldu! - 12 yıldır @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mucize Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Mucize Mutlu, Mucizeler Yaratmak İçin Muhtar Adayı Oldu!

Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet eden Mucize Mutlu, muhtarlık adaylığını açıkladı. 12 yıldır sürdürdüğü @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi'ne ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Mucize Mutlu, gönüllere dokunmak niyetiyle ihtiyaç sahiplerini tespit edip sıkıntılarını gidermek, kimseyi kırmadan, dökmeden, rencide etmeden ihtiyaçlarını gidermek için muhtar adaylığı için oylarınıza talip olduğunu söyledi.

Kışın kömür desteği, Mont, bot desteği, Okul zamanı kırtasiye desteği, Ramazanda erzak desteği, Kurban Bayramı'nda kurban kesmeyenlere kurbanlık ve pay desteği, Bayramlarda sıfır kıyafet bayramlık desteği, Öksüz ve yetimleri sevindirmek, Yaşlılarımıza ve yatalak hastalarımıza Özellikle Ramazan da kıymalı pide iftar ikramlar gibi birçok faaliyeti ile birçok vatandaşın gönlünü kazanan Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Bunlar proje ve vaadimiz değil, 12 yıldır yapmakta olduğumuz gönül işleridir. Muhtarlık sorumluluk gerektiren, vebali ağır bir yüktür. Bu mantıkla hareket ederek mahallemde elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. " dedi.

4 aylık muhtar adaylığım sürecinde mahalle sakinlerini tek tek evlerinde ziyaret etmeye çalıştığını belirten Muhtar Adayı Mucize Mutlu, " Sizlerin bana her türlü sıkıntılarınızda ulaşabileceğiniz, yüz yüze görüşebileceğiniz çayınızı içebileceğiniz muhtarlık irtibat bürosu, web sitesi, bana söylemekte çekindiğiniz, gizli kalmak istediğiniz durumlar için iletişim için şikayet kutusu oluşturacağım. Mahallemizde ki hanımefendilere yönelik sorunlarınızın istişarelerini gerçekleştirebileceğimiz toplantılarımız olacaktır " ifadelerini kullandı.

Projelerini mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladığını belirten Mucize Mutlu, " Tüm mahalle sakinlerine ulaşmaya çalıştım, bu süreçte evlerinde olmayan ulaşamadığım ailelerimin de affına sığınıyorum. Mahallemizde yaşayan her bir sakinimizin görüşleri benim ve azalarım için değerli, mahallede yaşayan herkesin dertlerini çözmek için bu yola çıktım. Edindiğim bilgilerle resmi kurumlarla bağlantılarımın halihazırda olması sebebiyle, taleplerinizi en hızlı şekilde çözmeye, sizlerin sorunlarına köprü olmaya çalışacağım. Her oy insanın kendi hikayesidir, siz de bu hikayede yer almak isterseniz, oylarınıza talibim Sevgilerimle " sözlerini kullandı.

Mucize Mutlu'nun azaları kimlerdir?
İsmail Ünay

Tolga Işık

Şerife Elibol

Nermin Yılmaz

Tuğba Acar

Mine Dikmen

Meltem Ceylan

Arzu Ünal

MUCIZE MUTLU KIMDIR?
1980 Burdur/Bucak doğumluyum, evliyim, 2 kızım var. Mehmet Akif Mahallesi'nde doğdum, büyüdüm, hala da ikamet ediyorum

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun karşısındaki “BAKKAL” aynı zaman da “ŞEHİR RESTORANT” sahibi olarak tanıdığınız "Ömer Acar'ın kızıyım 2013 yılından bu yana gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz @mucizeler_olsunn yardım sayfasının yöneticisiyim. Sayfa takipçilerimin arkadaşlarım dostlarımın da teşviki ile bu yola baş koydum. Sizleri de bu güzel gönül yolculuğunda yanımda görmekten mutluluk duyacağım.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Herkesin yardımına koşan Mucize mutlu Muhtar adayı oldu! Mucize Mutlu kimdir?
Yerel

Herkesin yardımına koşan Mucize mutlu Muhtar adayı oldu! Mucize Mutlu kimdir?

Burdur'un Bucak ilçesinde yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşan Mucize Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı oldu. Peki Mucize Mutlu kimdir? İşte Mucize Mutlu hakkında detaylı bilgi ve biyografisi

BAKA'dan projelere 1 milyar 400 milyon'dan fazla destek!
Yerel

BAKA'dan projelere 1 milyar 400 milyon'dan fazla destek!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda önemli kararlar alındı. Toplantıda 2023 yılı faaliyetleri ve 2024-2028 Bölge Planı ele alındı.

Burdur'da Yangın Çıktı, Ortalık Alev Aldı!
Yerel

Burdur'da Yangın Çıktı, Ortalık Alev Aldı!

Burdur'un Kışla Mahallesi'nde bulunan bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında ev ve garajda bulunan lüks otomobil kullanılamaz hale geldi. Detaylar haberimizde...

Seyir Halindeki Tır Devrildi! Sürücü Yaralandı
Yerel

Seyir Halindeki Tır Devrildi! Sürücü Yaralandı

Burdur Antalya karayolu üzerinde seyir halindeki tır devrildi. Tır sürücüsü kaza sonrasında yaralandı.

Süleyman Demirel Bulvarında Çarpışma!  1 Yaralı
Yerel

Süleyman Demirel Bulvarında Çarpışma! 1 Yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde...

Antalya Burdur karayolunda Yol Kapandı! LPG yüklü tanker devrildi
Yerel

Antalya Burdur karayolunda Yol Kapandı! LPG yüklü tanker devrildi

Burdur Antalya karayolunda dün gece LPG yüklü tanker şarampole devrilmesi sonucunda yol trafiğe kapandı. Detaylar haberimizde...