Muğla / Datça

Muğla Datça kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Atıcı kimdir?

Datça ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı ,Muğla Datça Kaymakamı olarak atandı.

Muğla Datça kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Atıcı kimdir?

Datça ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Kastamonu Bozkurt Kaymakamı  Murat Atıcı ,Muğla Datça  Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Datça Kaymakamı Murat Atıcı Kimdir?

 

Murat Atıcı 1985 yılında Elazığ'da dünyaya geldi.

Murat Atıcı lisans eğitimine kadar olan eğitimlerini Elazığ'da tamamladı. Ardından 2003-2005 yılları arasında Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği okudu. Ancak daha sonra bu bölümü yarıda bırakarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü kazanıp, 2009 yılında bu bölümden mezun oldu.

Murat Atıcı ünivesiteden mezun olduktan sonar çalışma hayatına atıldı. Murat Atıcı 2012 yılında SGK İstanbul İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı.

Murat Atıcı 2013 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

Elazığ Valiliğinde Valilik Stajını, Kırklareli İli Babaeski ve Pehlivanköy İlçeleri ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde ve Ankara İli Haymana ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Elazığ İli Palu, Karakoçan ve Sivrice İlçeleri, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi ile Aydın İli Karacasu İlçesinde vekalet görevlerinde bulundu.

Almanya'nın Hamburg Eyaletinde, Goethe Enstitüsü'nde 8 ay dil eğitimi olmak üzere 1 yıl boyunca Almanya kamu kurum ve kuruluşları ile ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Hamburg Başkonsolosluğu'nda incelemeler yaptı.

Murat Atıcı Dereli Kaymakamlığı görevini yürüttü. Atıcı daha sonra Bozkurt Kaymakamı olarak atandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

2024 Vali Atamaları Resmi Gazete’de Yayımlandı | Yeni Vali Listesi
Türkiye

2024 Vali Atamaları Resmi Gazete’de Yayımlandı | Yeni Vali Listesi

2024 vali atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Burdur Valisi Türker Öksüz’ün yerine Tülay Baydar Bilgihan atandı. Yeni vali listesi ve detaylar!

Öğretmen atamaları ne oldu? 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
Türkiye

Öğretmen atamaları ne oldu? 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen atamasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Atamalar, Danıştay'daki yargı sürecinin sonucuna bağlı. Detaylar haberimizde!

Sınıf Öğretmeni  İl Müdürü oldu
Yaşam

Sınıf Öğretmeni İl Müdürü oldu

Uzun süredir boş olan Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atama gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

TAGEM'de  görev değişikliği
Yaşam

TAGEM'de görev değişikliği

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti
Yaşam

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Burdur'da 3 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti. Detaylar burada...