Antalya / Muratpaşa

Muratpaşa Belediyespor kızları evinde galip

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı lider Göztepe’yi bir kez daha devirdi.

Muratpaşa Belediyespor kızları evinde galip

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde lider Göztepe’yi bir kez daha devirdi. 3-2’lik setlerle biten maçta Muratpaşa’nın yeni transferi Aleksandra Dudek 19 sayıyla yıldızlaştı.
Muratpaşa, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin 14’üncü hafta maçında kendi evinde, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda, lider Göztepe’yi konuk etti. Tek yenilgisini ligin ilk yarısında oynanan maçta Muratpaşa karşısında alan Göztepe, rövanş maçına da iyi başlayan taraf oldu.
İzmir temsilcisi ilk seti 20-25 kazanırken ikinci set adeta nefesleri kesti. Ev sahibi Muratpaşa, ikinci sette 25-23’le skoru eşitlerken üçüncü seti de 25-18 kazanarak maçta durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette toparlanan İzmir temsilcisi 25-22’lik skorla maçı tie-break setine götürdü. Tie-break setini 15-10 kazanan Muratpaşa, karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.
Rövanşı kaptırmayan Muratpaşa’da yeni transfer Polonyalı smaçör Aleksandra Dudek, göz doldurdu. Dudek, karşılaşmayı 19 sayıyla tamamlarken maçın da en skorer oyuncusu oldu. Maçın ardından Muratpaşalı oyuncular galibiyeti sahada taraftarlarıyla birlikte kutladı. Dolu tribünlere oynayan Muratpaşa, karşılamayı izlemeye gelen Göztepe taraftarına da alkışlarla teşekkür etti.

“Biz daha yeni başlıyoruz”

Maçın ardından Başantrenör Ali Kamberoğlu ise takım yeni toparlandığını belirterek, şunları söyledi:
“Sakatlıklardan çıkan oyuncular yeni dönmeye başladı. Dudek de takıma yeni uyum sağlamaya başladı. Biz daha yeni başlıyoruz. Uyum problemini atlattıktan sonra çok daha iyi olacağız. Bir tek Nur Sena Kasap kaldı. O da yavaş yavaş dönüyor. O da geldikten sonra hedeflediğimiz yol doğrultusunda daha güzel şeyleri birlikte yaşayacağız. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Bu galibiyeti de onlara armağan etmek istiyorum.
Maçın dikkat çeken isimlerinden Muratpaşalı smaçör Ayşe Çürük ise Göztepe maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Çok güzel bir maç oldu. Çok iyi hazırlanmıştık. Hak eden kazandı” dedi.Muratpaşa Belediyespor kızları evinde galipMuratpaşa Belediyespor kızları evinde galip

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antrenmanda yeni yılı kutladılar
Spor

Antrenmanda yeni yılı kutladılar

Muratpaşa’nın Sultanları, yılın son antrenmanında yeni yılı kutladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan  Falez Planına Tepki
Yerel

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan Falez Planına Tepki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, Antalya eski Divan Talya Otel’den Karpuz Kaldıran Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’na kadar uzanan yaklaşık 21 kilometrelik Antalya Lara sahil bandında planlama çalışmalarına başladığı iddialarına tepki gösteren Muratpaşa Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı..

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 
Yerel

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 

31 mart 2024 pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi, İYİ Parti Muratpaşa Belediye meclis adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Yerel

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor
Yerel

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP’ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi’nin ardından Antalya’da CHP’ye katılımlar devam ediyor.

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK
Yerel

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Derneği, mevcut Muratpaşa Belediye Başkanı ve Muratpaşa Belediye başkan adayı olan Ümit Uysal’a 31 mart 2024 seçimlerinde tam destek verdiklerini açıkladı.