Ordu

Ordu’da uyuşturucu satıcıları enselendi

Ordu’da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı saptanan bir işyerine yapılan operasyonda birçok uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ordu’da uyuşturucu satıcıları enselendi

Ordu’da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen bir işyerine yapılan operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında Fatsa ilçesinde yapılan operasyonda yaklaşık 17 gram eroin, 1 adet extacy hap, 21,16 gr metamfetamin, 37,67 gr kubar esrar, 323,74 gr toz esrar, 53 adet renkli reçeteye tabi sentetik ecza, 1 gr kenevir tohumu, 2 adet ruhsatsız tabanca, 43 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet 9 mm tabanca fişeği, 23 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet bıçak ve 2 bin 700 lira nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı
Türkiye

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı

Antalya ili Kumluca ilçesi Bağlık Mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi yanarak can verdi.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Türkiye

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.