Antalya

OSBÜK'ten ADOPEN'e 2 Ödül Birden

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl ikincisi yapılan 'OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması'nın sonuçları Ankara'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. ADOPEN Plastik AŞ, 'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ödül aldı.

OSBÜK'ten ADOPEN'e 2 Ödül Birden

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve plaket alacak firmaların katılacağı ödül töreninde konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile iş birliği yapılarak OSB Yıldızları Araştırması'nın gerçekleştirildiğini söyledi. Organize sanayi bölgelerindeki işletme sayısının 67 bine ulaştığını ve tamamen gönüllülük esasına dayanan araştırmanın 81 ildeki tüm organize sanayi bölgelerini kapsadığını ifade eden Kütükcü, ödül töreninde 12 kategoride toplam 120 sanayi işletmesine plaket verildiğini bildirdi.

'En Çok İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde 8'nci sırada yer alan ADOPEN Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak ve bunun ödüllendirilmesi bizim için onur verici. OSBÜK'ün araştırmasında bu kategoride Türkiye genelinde 8'inci sırada yer almış olmamız tüm ADO ailesini sevindirmiştir. Gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer alabilirsek ne mutlu bizlere. Ado grubun tüm çalışma arkadaşları ve satış partnerlerimizle biz bir aileyiz" dedi.

2022 yılının son haftasında Ankara'da düzenlenen törende ADOPEN Plastik A.Ş. adına ödülü Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldı.

OSBÜK OSB Yıldızları 2022 Araştırması ödül töreni sonrasında açıklamada bulunan Adopen; “En Çok İstihdam Sağlayan Firma” ve “En Çok Stajyer İstihdamı Sağlayan Firma” kategorilerinde ödülleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan, Satış Grup Başkanımız Serpil Onan almıştır. " ifadelerini kullandı.

günhaber

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BUTSO OSBÜK Genel kuruluna katıldı
İş Dünyası

BUTSO OSBÜK Genel kuruluna katıldı

Türkiye'deki 391 Organize Sanayi Bölgesinin çatı kurulu olan OSBÜK'te Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü 21. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek, başkan seçildi. İşte detaylar...

Antalya OSB’nin Yıldızları
İş Dünyası

Antalya OSB’nin Yıldızları

OSBÜK tarafından yapılan OSB Yıldızları Araştırması’nın sonuçları açıklandı.

Antalya'nın Antik Liman ve Kentlerine Yoğun İlgi
Yaşam

Antalya'nın Antik Liman ve Kentlerine Yoğun İlgi

Türkiye'nin en çok turist ağırlayan üçüncü ülkesi Antalya'da Ramazan Bayramı'nda antik kentler yoğun ilgi gördü. Olympos, Aspendos, Side ve Phaselis'i 9 günlük tatilde yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti.

Savunma sanayisine yerli ve milli ürün geliştiriyor
Yaşam

Savunma sanayisine yerli ve milli ürün geliştiriyor

CW Enerji, savunma sanayisine yönelik geliştirdiği yerli ve milli ürünleri ile savunmaya destek olmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

Halk Otobüsünde Unutulan Poşeti Muhafaza Altına Alan Şoför: "Helal Paraymış"
Yerel

Halk Otobüsünde Unutulan Poşeti Muhafaza Altına Alan Şoför: "Helal Paraymış"

Antalya'da tır şoförü Hakan Demirel, halk otobüsünde unuttuğu poşette bulunan 100 bin TL'yi dürüst şoför Ali Türk sayesinde geri aldı.