Burdur / Bucak

Rus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştu

Burdur'un Bucak ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan DİLMER MAKİNA ve MUTLU MAKİNA iş ortakları, yurtdışından gelen misafirlerini ağırladılar.

Rus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştu

Burdur'un Bucak ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan DİLMER MAKİNA, MUTLU MAKİNA ve MUTMAK Arıtma iş ortakları, yurtdışından gelen misafirlerini ağırladılar.
Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen iş adamları DİLMER MAKİNA, MUTLU MAKİNA ve MUTMAK Arıtma ile görüşme sağladı. Görüşme sırasında bir takım ziyaretler gerçekleştiren yabancı iş adamları yapılan çalışmaları inceleyerek, yerinde gördüler. Ziyaret kapsamında Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'da faaliyet gösteren mermer ocakları ve mermer fabrikaları ile alakalı projeler üzerinde konuşuldu ve anlaşma sağlandı.
Ülkemizi ve Bucak'ımızı temsil eden bu iki firma takdire şayan bir karşılama ile yabancı iş adamlarını konuk etti. Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen misafirler misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. Rus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştuRus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Burdur'un Sevilen öncü  iş insanlarından Ali Gür vefat etti.
İş Dünyası

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti.

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti. Burdur'da faaliyet gösteren Gür Mermer sahibi, uzun yıllar BUTSO ve OSB yönetimlerinde görev alan Burdur'un sevilen iş insanlarından Ali Gür kalb rahatsızlığına yenik düştü vefat etti.

Burdur'da ev alevlere teslim oldu
Yaşam

Burdur'da ev alevlere teslim oldu

Burdur merkeze bağlı Kocapınar köyünde çıkan yangında boş kerpiç ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Burdur elektrik kesintisi! 22 Nisan Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Burdur elektrik kesintisi! 22 Nisan Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Burdur'da 22 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Mühendis Adayları Sektör Yöneticileri İle Buluştu
Yaşam

Mühendis Adayları Sektör Yöneticileri İle Buluştu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mühemdislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu tarafından “Gücün Kontrolü Elinizde: Yılmaz Redüktör” adlı seminer düzenlendi.