Antalya / Muratpaşa

Son dakika Haberi! Antalya’da yakınlarının bir süredir ulaşamadığı genç otel odasında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre 2 gün önce hotele giriş yapan ve bugün çıkış yapması gereken Ömer Saydam’a (21) ulaşamayan görevliler yedek anahtarla odaya girdi Haberin devamı

Son dakika Haberi! Antalya’da yakınlarının bir süredir ulaşamadığı genç otel odasında ölü olarak bulundu.

Antalya’da yakınlarının bir süredir ulaşamadığı genç otel odasında ölü olarak bulundu. Polis ekipleri gencin intihar etmiş olabileceğini değerlendiriyor.
Olay, saat 12.30 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerinde bulunan bir hotelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 gün önce hotele giriş yapan ve bugün çıkış yapması gereken Ömer Saydam’a (21) ulaşamayan görevliler yedek anahtarla odaya girdi. Saydam’ı hareketsiz şekilde gören görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Saydam’ın hayatını kaybettiğinin belirlenmesi üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.
Yakınları 112’yi arayarak kayıp başvurusunda bulunmuş
Bu sırada Aşık Veysel Caddesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Saydam’ın Şırnak ilinde bulunan yakınları kendisine ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Ömer Saydam’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro ekipleri Saydam’ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de çalışmalarını yürütüyor. Serik ajans

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da yalnız yaşayan Mehmet Kazancı , evinde ölü bulundu.
Türkiye

Antalya'da yalnız yaşayan Mehmet Kazancı , evinde ölü bulundu.

Antalya Muratpaşa'da ölü Bulunan Mehmet Kazancı'nın dün ziyaret ettiği mahalle muhtarına kendisini iyi hissetmediğini ve öleceğini söylediği öğrenildi.

Antalya  zeytinköyde  operasyon
Türkiye

Antalya zeytinköyde operasyon

Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince ilimizde huzur ve güvenliğin devamının sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; Zeytinköy bölgesinde Yeşildere, Gebizli ve Kızılarık Mahallelerinde toplam 

Sebze almaya geldiği toptancı halinde hayatını kaybetti
Yerel

Sebze almaya geldiği toptancı halinde hayatını kaybetti

Antalya’da sebze almak için geldiği Toptancı Hal’inde bir kişi fenalaşarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın fenalaştığı o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya Falezler Tehdit Altında
Yaşam

Antalya Falezler Tehdit Altında

Antalya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandındaki ücretsiz halk plajları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suçu ise Plajı Halka Ücretsiz açmak

Yeni doğan bebeğini Antalya havalimanında klozete atan Rus kadın tutuklandı
Türkiye

Yeni doğan bebeğini Antalya havalimanında klozete atan Rus kadın tutuklandı

Antalya Havalimanı'nda klozet içine yeni doğan bebeği bıraktığı belirlenince gözaltına alınan Rus Ekaterina Burnazkina (28) tutuklandı.

Antalya  Kaleiçi Old Town Festivali Korteji 18 Ekim'de
Yaşam

Antalya Kaleiçi Old Town Festivali Korteji 18 Ekim'de

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenleyeceği Kaleiçi Old Town Festivali’nin geleneksel korteji 18 Ekim Cuma saat 18.00’de Karaalioğlu Parkı’ndan başlayacak. Hıdırlık Kulesi’nden tarihi Kaleiçi’ne girecek kortej Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.