Antalya

Tan Taşçı kaza sonrası Antalya konserine döndü

Kaza sonrası yaralanan şarkıcı Tan Taşçı, tedavisinin ardından Antalya'daki konserini iptal etmeden sahneye çıktı.

Tan Taşçı kaza sonrası Antalya konserine döndü

Burdur’un Bucak ilçesinde ciple tırın çarpışması sonucu geçirdiği trafik kazasında yaralanan şarkıcı Tan Taşçı, tedavisi tamamlandıktan sonra Antalya’daki konserine çıktı. Sevenlerine seslenen Taşçı, “Bir kaza oldu ama çok şükür atlattık. O da büyük ihtimalle sizin sayenizde” dedi.

Antalya-Burdur Karayolu üzerinde cipin tıra çarpması sonucu trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı, kazada cipteki menajeri Ecmal Kayahan ve Emre Şen ile birlikte yaralandı. Kaza sonrası cipten çıkarılan Taşçı ve yanındakiler, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavisi tamamlanan Taşçı, dün akşam vereceği konseri iptal etmedi. Antalya yolculuğunu sürdüren Taşçı, dün akşam 21.30’da Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi'ndeki konserine çıktı. Sahneye çıkar çıkmaz sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılanan Taşçı, "Bir kaza oldu, insanın başına bir şekilde böyle şeyler gelebiliyor. Bir şeyler buna sebep oluyor. Ama çok şükür atlattık, o da büyük ihtimalle sizin sayenizde. O yüzden bu sahnedeyken hiç zorlanmıyorum" dedi.

Taşçı 2,5 saat süren konserinde sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ünlü Sanatçı  Tan Taşçı Bucak'ta Kaza Kaza Geçirdi
Yaşam

Ünlü Sanatçı Tan Taşçı Bucak'ta Kaza Kaza Geçirdi

Bucak Antalya Karayolu Alparslan Türkeş Bulvarında sabah 06.30 sularında Meydana gelen trafik kazasında Ünlü sanatçı Tan Taşçı yaralandı

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı
Yerel

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı tedavi edilmek üzere Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bucak'ta Kamyon otomobile arkadan çarptı! İşte Detaylar
Yerel

Bucak'ta Kamyon otomobile arkadan çarptı! İşte Detaylar

Burdur'un Bucak ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyonun arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada gaz kaçağı meydana gelmesi nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Bucak'ta kaza; 2 kişi yaralandı
Yerel

Bucak'ta kaza; 2 kişi yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldılar.

Bucak'ta meydana gelen kaza trafiği kilitledi
Yerel

Bucak'ta meydana gelen kaza trafiği kilitledi

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Patlama riski nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

Yük Treni otomobile girdi!
Yerel

Yük Treni otomobile girdi!

Isparta'da yük treni ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.