Ankara

TBMM de konuşan MHP Lideri Bahçeli: “Uzattığım El, Milli Birlik ve Kardeşlik Mesajıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 1 Ekim'de DEM Parti liderleriyle tokalaşmasına değinerek, "Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır" dedi.

TBMM de konuşan MHP Lideri  Bahçeli: “Uzattığım El, Milli Birlik ve Kardeşlik Mesajıdır”

Bahçeli: “Uzattığım El, Milli Birlik ve Kardeşlik Mesajıdır”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 1 Ekim'de DEM Parti liderleriyle tokalaşmasına değinerek, "Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır" dedi. Bahçeli, bu elin Türkiye partisi olma çağrısı ve teröre karşı birleşme temennisi taşıdığını vurguladı.

Bahçeli, “Doğru siyasete sımsıkı bağlıyız. Siyaset bir savaş biçimi değildir. Konuşup çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok” diyerek, toplumda kutuplaşmayı aşmayı hedeflediklerini ifade etti.

İsrail’e karşı kuvvet kullanma çağrısı

Bahçeli, İsrail’in saldırılarına karşı kuvvet kullanılması gerektiğini belirterek, “Birleşmiş Milletler bu tarihi görevi üstlenmelidir” dedi. Ayrıca, artan şiddet olaylarına karşı cezaların artırılması gerektiğini vurguladı.

Türksüz Anadolu ifadesi

Bahçeli, “Türksüz bir Anadolu düşünülemez. Verilecek vatan toprağımız yoktur. Türksüz Anadolu cehennemin diğer adıdır” ifadesini kullandı. ANKARA-BHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Savcı  Sayan Yazdı Türk kardeşlerimizi tahrik etmeye başladılar.
Türkiye

Savcı Sayan Yazdı Türk kardeşlerimizi tahrik etmeye başladılar.

DEM sabote etmek için Bugün Diyarbakır’da “Öcalan irademizdir” “Öcalan’a özgürlük” sloganlarıyla ortamı gerip, Türk kardeşlerimizi tahrik etmeye başladılar.

CHP Heyeti yargı krizi Ziyaretlerini   İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, DEM Parti ve Gelecek Partisi’ne yaptı
Türkiye

CHP Heyeti yargı krizi Ziyaretlerini İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, DEM Parti ve Gelecek Partisi’ne yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci ve Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ile Gökhan Günaydın, Türkiye’nin içinde bulunduğu yargı krizini konuşmak üzere muhalefet partilerini ziyaret ediyor.

Kredi kartından savunma sanayi fonuna pay aktarılmayacak;
İş Dünyası

Kredi kartından savunma sanayi fonuna pay aktarılmayacak;

AK Parti kaynakları, savunma sanayi destekleme fonu düzenlemesinde, 100 bin lira kredi kartı limiti olan vatandaşlardan yıllık 750 lira pay alınması maddesinin tekliften çıkarılacağını belirtti.

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel  Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti
Türkiye

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan Daron Acemoğlu'nu tebrik etti.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi  bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı
Türkiye

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın ve sosyal medya platformlarında yayılan "Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Ankara'da Narin Güran'ın İsmi Bir Parkta Yaşatılacak.
Yerel

Ankara'da Narin Güran'ın İsmi Bir Parkta Yaşatılacak.

Ankara Mamak Belediye Meclisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla ilçedeki bir parka Narin Güran isminin verilmesini içeren teklifi oy birliğiyle kabul etti.