İstanbul

TİK TOK hesabında para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürüldü Hakim Karşısına çıktı Karar verildi

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen ve 5 aylık hamile olan G. H. (35) göz altına alınarak hakim karşısına çıkarıldı .

TİK TOK  hesabında para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürüldü  Hakim Karşısına çıktı Karar verildi

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen ve 5 aylık hamile olan G. H. (35) göz altına alınarak hakim karşısına çıkarıldı . adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri sosyal medya uygulaması Tiktok'ta para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Görüntülerdeki kadının para karşılığında gömleğinin düğmelerini açtığı tespit edildi. Polis şüpheli G.H.'nin Kartal'daki evine baskın yaptı. Gözaltına alınan G.H., Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Ahlak Büro Amirliğinde işlemleri yapılan G.H. savcılık talimatıyla mevcutlu olarak İstanbul, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. G.H. savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak üzere hakimliğe sevk edildi. Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla G.H.'yi serbest bıraktı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan bir TikTok kullanıcısının uygunsuz görüntülerle hediye ve bağış toplaması haberleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Haberlere konu olan sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımlarda; çocukların psikososyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek, çocukların ihmal ve istismarı ile kadınlara yönelik hakaret içerikli, küçük düşürücü, kişi onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte görsellere yer veren görüntülerin yer aldığı anlaşılmıştır. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce bahsi geçen içeriğin kaldırılması, erişimin engellenmesi talebinde ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi. milliyet 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Belediyesi Haşere Kontrolünde: Larva İlaçlama Devam Ediyor
Yerel

Burdur Belediyesi Haşere Kontrolünde: Larva İlaçlama Devam Ediyor

Burdur Belediyesi, uçkun mücadelesi kapsamında sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarında larva mücadele çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, özellikle bu dönemlerde haşere üretebilecek her noktada larva ilaçlama çalışmalarını etkin bir şekilde yürütüyor.

Tarım ve Seracılık Festivalinde Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Olay: Başpehlivanlar Arasında Tartışma
Yerel

Tarım ve Seracılık Festivalinde Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Olay: Başpehlivanlar Arasında Tartışma

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 25.'si düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivanlar Cengizhan Şimşek ve Osman Kaan arasında tartışma yaşandı.

Antalya'da Korkunç Tehdit: Banka Müdürü ve Ailesi Hedefte
Yerel

Antalya'da Korkunç Tehdit: Banka Müdürü ve Ailesi Hedefte

Antalya'da bir banka müdürüne ait aracın ön camına, "115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği" içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı. Notu bırakan ve azmettiren 2 kişi yakalandı.

 Burdur'da Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmaları Büyük İlgi Gördü
Yerel

Burdur'da Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmaları Büyük İlgi Gördü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmaları, Burdur Gençlik Merkezi'nde yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Burdur'da Aranan Şahıs Tutuklandı: 25 Yıl Hapis Ceza Kararı
Yerel

Burdur'da Aranan Şahıs Tutuklandı: 25 Yıl Hapis Ceza Kararı

Burdur'da farklı suçlardan 25 yıl hapis cezası ile aranan firari şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Burdur'da Çarpışan Otomobiller: Kontrolsüz Kavşakta Yaralılar Var
Yerel

Burdur'da Çarpışan Otomobiller: Kontrolsüz Kavşakta Yaralılar Var

Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil taklalar atıp metrelerce sürüklendi. İki aracın sürücüsü de yaralandı.