Burdur

Trafik polislerinden eğitim

Burdur Gölhisar'da görevli trafik polisleri, Gölhisar ilçesindeki yaz Kur'an kurslarında trafik eğitimi veriyor.

Trafik polislerinden eğitim

Gölhisar Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli trafik polisleri, Gölhisar ilçesindeki yaz Kur'an kurslarında trafik eğitimi veriyor. 

Burdur'da yaz Kur’an kurslarında trafik eğitimi

Burdur’un Gölhisar ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gölhisar Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli trafik polisleri tarafından camilerdeki yaz Kur’an kurslarında trafik eğitimi verildi.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz Kur’an kurslarına başlayan öğrencilere yönelik “Trafikte Yaya Önceliği”, “Trafik Güvenliği” ve “Temel Trafik Bilgileri” konulu eğitimler devam ediyor. Gölhisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Büro Amirliğinde görevli trafik polisleri tarafından verilen eğitimlerde öğrenciler, merak ettikleri konuları da sorup öğreniyorlar.

Eğitimlerde öğrencilere trafik konulu boyama kitapları ve kırmızı düdük dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Öğrencilerin anlattıkları trafikteki hikayeleri ise renkli anların yaşanmasına neden oluyor. Yaz boyunca devam edilecek eğitimler sayesinde şuurlu trafik eğitimi alma ve farkındalık oluşturma hedefleniyor.

Trafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitimTrafik polislerinden eğitim

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Gölhisar'da Trafik Haftasında Öğrencilere Eğitim
Yerel

Gölhisar'da Trafik Haftasında Öğrencilere Eğitim

Burdur Valiliği'ne bağlı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Gölhisar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik eğitimi verildi.

"Hayatla Yarışılmaz'' etkinliğini minikler çok beğendi
Yerel

"Hayatla Yarışılmaz'' etkinliğini minikler çok beğendi

Burdur’un Gölhisar ilçesinde Gölhisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekiplerince Trafik Haftası kutlamaları kapsamında "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla minik öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Jandarmadan güvenli trafik eğitimi
Yaşam

Jandarmadan güvenli trafik eğitimi

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, jandarma trafik timleri tarafından öğrencilere ve sürücülere yönelik güvenli trafik eğitimi verildi. Eğitim çalışması trafik kurallarına uyumun arttırılması, bilinçli sürüş alışkanlıklarının kazandırılması ve güvenli trafik ortamının oluşturulması amacıyla gerçekleştirildi.

Burdur'da lise öğrencilerine trafik eğitimi
Yerel

Burdur'da lise öğrencilerine trafik eğitimi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, trafik polisleri tarafından lise öğrencilerine temel trafik kuralları eğitimleri verildi.

Bucak'ta çocuklar için trafik eğitimi
Yerel

Bucak'ta çocuklar için trafik eğitimi

Bucak Belediyesi, çocuklar için trafik eğitimi vermeye başlıyor. Etkinlikler kapsamında çocuklar akülü arabalarla trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenecekler.

Afyonkarahisar'da trafik eğitimi
Yerel

Afyonkarahisar'da trafik eğitimi

Mevsimlik tarım işçileri ve şoförlere trafik eğitimi