Tunceli / Ovacık

Tunceli Ovacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İsmail Erdoğan kimdir?

Ovacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Uşak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak atandı.

Tunceli Ovacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İsmail Erdoğan  kimdir?

Ovacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Uşak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak  atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

 

Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan Kimdir?

1995 yılında Ankara’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’ da tamamlamasının ardından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden 2017 yılında mezun oldu.

2013 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde memuriyet hizmetine başlayarak çeşitli görevler ifa ettikten sonra 18 Mart 2018 tarihinde Çanakkale Valiliği emrine Kaymakam Adayı olarak atanarak mülki idare amirliği hizmetine başladı.

İl merkez stajı bitimine müteakip Kırklareli/Vize ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlayarak sırasıyla Nevşehir/ Derinkuyu ve Nevşehir/ Acıgöl ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kocaeli’ de mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını yerine getirdi. Yurtdışı eğitim programı kapsamında İngiltere – Leicester şehrinde bulundu.

14.09.2020 tarihinde Ulubey ilçesinde göreve başlayan Sayın İsmail Erdoğan yüksek lisans eğitimini tez aşamasında sürdürmekte olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sınıf Öğretmeni  İl Müdürü oldu
Yaşam

Sınıf Öğretmeni İl Müdürü oldu

Uzun süredir boş olan Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atama gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

TAGEM'de  görev değişikliği
Yaşam

TAGEM'de görev değişikliği

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti
Yaşam

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Burdur'da 3 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti. Detaylar burada...

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı
Türkiye

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı

Atanan kaymakam ve vali isim listesi 2024 Resmi Gazete'de yayımlandı. 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de büyük değişiklikler yaşandı. Çok sayıda kaymakam ve valinin görev yeri değişti. Burdur'da Gölhisar ,Yeşilova ve Tefenni Kaymakamı tayin oldu

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi
Yaşam

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti.