Antalya / Kepez

Tütüncü, Antalya'ya gelen depremzedeleri ziyaret etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Antalya'ya gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Tütüncü, Antalya'ya gelen depremzedeleri ziyaret etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Antalya'ya gelen depremzedeleri ziyaret ederek, "Bugünleri hep birlikte el ele gönül gönüle aşacağız." dedi.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'a gelen depremzedeler, kentlerdeki otellere, kamuya ait misafirhanelere ve yurtlara yerleştirildi. Bazı depremzedelerde Antalya'daki akrabalarına misafir oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya'nın misafir ettiği depremzede aileleri ziyaret etti. Tütüncü, ilk önce Malatya'da yaşamını yitiren Güzelçiftçi çifti için okunan mevlide katıldı, ardından da Antalya'daki depremzede aileleri gezerek, acılarını paylaştı. Deprem mağduru olan şehit annesi Müşfika Avcı'yı da ziyaret eden Başkan Tütüncü, elini öperek, "Anacığım... Var mı? Benden bir isteğin..." diye sordu. Şehit Annesi Müşfika Avcı, Başkan Tütüncü'nün kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Tütüncü, deprem felaketini Hatay'da yaşayan ve misafir edildikleri Antalya'da bebekleri olan Özer çiftini de ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tütüncü, Güneş bebeği kucağına alarak, sevdi. Tütüncü, "Maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün." dedi. "Bu felaketin yaralarını hep beraber saracağız" diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü,"Acımız, kederimiz tarifsiz. Milletçe el ele verip bu zor günleri de aşacağız." dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de
Yerel

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de

Kepez Belediyesi Spor Kulübü çatısındaki Antalya’nın ilk kız ve erkek ragbi takımları, milli takımlara oyuncu göndermeye başladı.

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusuna baktılar
Yerel

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusuna baktılar

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenledi.

Başkan Kocagöz’den  Park Müjdesi
Yerel

Başkan Kocagöz’den Park Müjdesi

Kepez Belediyesi, yeni park yatırımlarıyla çocuklara hem yeşil bir şehirde büyüme hem de oyun aktivitelerini güvenli alanlarda yapma imkânı sunuyor.

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği düzenlendi
Yerel

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği düzenlendi

Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi.

Kepez Belediyesi 1500 metrekare büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu
Yerel

Kepez Belediyesi 1500 metrekare büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı butik spor salonunun çevresinde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmasıyla 1500 metrekare (m2) büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu.

Antalya  Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü
Yerel

Antalya Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü

Antalya Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.