Antalya / Manavgat

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Manavgat mitingine katılan Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, "Antalya'nın altın çağı'nda Manavgat'a, Antalya'mıza ve 19 ilçemize hizmet damgası vuracağız " dedi.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Tütüncü, miting alanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerle Antalya'nın altın çağının kapılarının aralanacağını belirten Tütüncü, "Manavgat'ımıza, Antalya'mıza ve 19 ilçemize hizmetin damgasını vuracağız. Buradaki bu heyecan 31 Mart'ın müjdecisi... Ülkücü kardeşlerimizle, AK Partiye gönül veren kardeşlerimizle Cumhur ittifakımız, Allah'ın izniyle hem Manavgat'ta, hem Antalya Büyükşehir Belediyesinde büyük tarihi bir zafer yazacak. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye Manavgat'tan güçlü bir selam göndereceğiz. Sandıklar açıldığında bütün Manavgat güçlü olacak, bütün Antalya güçlü olacak, Antalya'nın 19 ilçesi güçlü olacak. " dedi. Tütüncü, Cumhur İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan adayı Süleyman Okudan'a da destek istedi.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın katılımlarıyla şölen havasında bir buluşma gerçekleştirildi.Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Hakan Tütüncü'den Hayvancılık Projeleri!
Yerel

Hakan Tütüncü'den Hayvancılık Projeleri!

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'yı altın çağına ulaştıracak projeleri arasında hayvancılığa da önemli bir yer verdi.

Antalya’nın altın çağı’nda; Tütüncü’den çiftçiye destek üstüne destek
Yerel

Antalya’nın altın çağı’nda; Tütüncü’den çiftçiye destek üstüne destek

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’nün, çiftçileri desteklemeye yönelik projeleri tarımın altın çağını başlatacak. Tütüncü’nün, 32 başlık altında topladığı tarım projeleri; ucuz mazot, tohum, bireysel sulama, gübre gibi çiftçiyi sevindirecek birçok tarımsal desteği kapsıyor.

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Yerel

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Yaşam

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Tütüncü, Manavgat’ı karış karış geziyor
Yaşam

Tütüncü, Manavgat’ı karış karış geziyor

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarını Manavgat İlçesi’nde sürdürdü.

Tütüncü Alanya'da Çoşkulu Karşılama
Yerel

Tütüncü Alanya'da Çoşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Alanya'nın batı mahallelerini dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tütüncü, "31 Mart seçimleri ile Antalya'nın altın çağının başlayacağını, herkesin işinin, aşının yükseleceği bir dönemin başlangıcı olduğunu" söyledi.