Burdur

Vali Öksüz'den 10 Kasım mesajı

Vali Türker Öksüz, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci Yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı

Vali Öksüz'den 10 Kasım mesajı

Vali Türker Öksüz, “"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurduğu Cumhuriyetle bugünlerimize ışık tutmaya devam eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman özlemle yad etmeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Türker Öksüz, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci Yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Vali Öksüz’ün anma mesajı şöyle: “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Yurdumuzun dört bir yanı işgal altındayken, Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile Türk Milletinin umudu olan Büyük Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşımızın kazanılması yolunda ordumuza Başkomutanlık ederek Anadolu topraklarını ilelebet bizlere vatan kılmıştır. Tarihin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen Türk Milletine olan inancını her fırsatta dile getiren Atatürk, bu inanç içerisinde aziz milletimizle birlikte çağdaş uygarlık yolunda kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile adını dünya tarihine altın harflerle yazdırarak, birçok ülke ve ulusa örnek olmuştur.
"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla kurduğu Cumhuriyetle bugünlerimize ışık tutmaya devam eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman özlemle yad etmeye devam edeceğiz. Bugün bizlere düşen, askeri ve siyasi başarıları, öngörüleri ve eserleri ile tarihin akışını değiştirmeyi başarmış lider devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak ülkemizi hak ettiği en ileri seviyelere çıkarmak için gayretle çalışmak ve yolumuza kararlılıkla devam etmektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; vefatının 85’nci yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”


Burdur

gazetesi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında  bir araya geldi
Yerel

BAKA Yönetim Kurulu Vali Öksüz Başkanlığında bir araya geldi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında VKS üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi genç yeteneklere destek olmaya devam ediyor
Yerel

Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi genç yeteneklere destek olmaya devam ediyor

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi" kapsamında yazılım ve kodlama yapan öğrencilerle buluştu.

Vali Öksüz, Burdur Üniversiteli Gençlerle Ramazan İftarında Bir Araya Geldi
Yerel

Vali Öksüz, Burdur Üniversiteli Gençlerle Ramazan İftarında Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Salda Kız Yurdunda kalan öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.

Burdur Valisi Türker Öksüz  şehit ailelerine başsağlığı diledi

Burdur Valisi Türker Öksüz şehit ailelerine başsağlığı diledi

Burdur Valisi Türker Öksüz Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet yaralı askerlere şifa diledi

Burdur Valisi Türker Öksüz Muhtarlarla bir arada
Yerel

Burdur Valisi Türker Öksüz Muhtarlarla bir arada

Burdur Valisi Türker Öksüz, Encümen Toplantısı sonrası muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinliyor, çözüm için talimatlar veriyor.

Vali Öksüz'den kolej ziyareti
Yerel

Vali Öksüz'den kolej ziyareti

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bahçeşehir Kolejini ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.