Burdur

Vali Öksüz il özel idaresi personeli ile bayramlaştı

Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Özel İdaresi personelinin bayramını kutladı ve yeni dönemde de vatandaşlara daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Öksüz il özel idaresi personeli ile bayramlaştı

İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞAN VALİ ÖKSÜZ, "VATANDAŞLARIMIZA BAYRAMI YAŞATMAK İYİ HİZMETLE OLUR"

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kurban Bayramı'nın ardından ilk mesai gününde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programında İl Özel İdaresi personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı.

İl Özel İdaresi binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Vali Öksüz, personelin bayramlarını tebrik ederek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

İl Özel İdaresi birim müdürleri ve personelin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni sonrası Vali Türker Öksüz Milletvekili İzzet Akbulut, Milletvekili Mustafa Oğuz, İl Genel Meclisi Başkanı Levent Tokmaker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Genel Meclisi Üyeleri, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Bayram Gülmez, Tüm-Bel-Sen Burdur İl Temsilcisi Sayın Levent Durgun, Yol-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kuşbabalı tarafından konuşma yapıldı.

Vali Öksüz yaptığı konuşmanın devamında, "İl Özel İdaresi olarak biz bir aileyiz. Bu aile ülkemize ve İlimize çok önemli hizmetlerde bulunuyor. Bu hizmetlerinde bundan sonrada inşallah artarak devam etmesini diliyorum. Yeni bir çalışma sezonu başladı yaz ayı ile birlikte gerek alt yapı çalışmaları gerekse üst yapı çalışmalarımız daha fazla hız kazanacak. Bundan sonra hep birlikte inşallah vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmaya onlara hizmet götürmeye, onlara ihtiyaç duydukları hizmetleri vermeye devam edeceğiz.

İl Özel İdare çalışanlarımıza özellikle ifade etmek istiyorum. Bizim en büyük güvencemiz sizlersiniz. Çünkü biz bu çalışmaları yaparken sizlerin emeği ve gayreti ile gece gündüz demeden 7 gün 24 saat esasına göre yaptığınız çalışmalardan güç alıyoruz, kuvvet alıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Bu doğrultuda hep birlikte bir çalışma sezonu geçiriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada inşallah hep birlikte güzel işlere iyi hizmetlere imza atarak vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışacağız.

Bu vesileyle hepinizin bayramını tekrardan tebrik ediyorum. Bütün özel idare çalışanlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte daha nice huzurlu ve sağlık içerisinde bayramlara ulaşmasını diliyorum. Bizde bayramlar biliyorsunuz umudun kardeşliğin sevginin tek yürek olmanın, tek nefes olmanın birbirine daha yakın durmanın önemli olduğu günlerdir. Bunları hiç unutmadan her zaman bayramın genel felsefesini özümseyerek hayatımıza devam edersek çok daha mutlu çok daha huzurlu günlere erişiriz diye düşünüyorum. Bugün bizlerle birlikte olan milletvekillerimize şükranlarımı ifade ediyorum. İl Özel İdaresi çalışmalarımız açısından hayırlı, bereketli bir sezon olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Burdur Gazeteciler Cemiyeti seçimleri yapıldı seçimin galibi Kürşat Tuncel
Yerel

Burdur Gazeteciler Cemiyeti seçimleri yapıldı seçimin galibi Kürşat Tuncel

24 Temmuz Basın Bayramı'nda gerçekleşen Burdur Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kongresi'nde Kürşat Tuncel yeniden başkan seçildi. İşte kongre detayları ve yeni yönetim listesi. BGC'de Kürşat Tuncel, güven tazeledi

Kaymakam Bayram Gale Bucaklıları uyardı
Yaşam

Kaymakam Bayram Gale Bucaklıları uyardı

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, son günlerde artan yaz sıcaklıkları ve orman yangınları hakkında önemli uyarılarda bulundu. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyen Kaymakam Gale, çeşitli konulara dikkat çekti.

Bayram Gale uyardı! Her kurumda şart olacak
Yaşam

Bayram Gale uyardı! Her kurumda şart olacak

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, yeni tip nüfus cüzdanlarına geçiş süresinin 31 Aralık 2024 tarihinde sona ereceğini ve bu tarihten sonra eski tip nüfus cüzdanlarının geçerli olmayacağını açıkladı.

İşte Hizmet Bu ; Muhtar Tekin Korucu Ve Azaları  Kurban Kesen ve Kesemeyenlerin Dualarını aldı.
Yaşam

İşte Hizmet Bu ; Muhtar Tekin Korucu Ve Azaları Kurban Kesen ve Kesemeyenlerin Dualarını aldı.

Antalya ili Korkuteli ilçesi Aşağı Pazar mahalle muhtarı Tekin Korucu ve azaları kurban kesemeyen ailelere kurban payı ulaştırmak için hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu

Korkuteli’nde alınan güvenlik tedbirleri sayesinde vatandaşlar Kurban bayramını huzurlu geçirdi.
Yerel

Korkuteli’nde alınan güvenlik tedbirleri sayesinde vatandaşlar Kurban bayramını huzurlu geçirdi.

Antalya ili Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bayram öncesi ve bayram süresince alınan tedbirler vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesini sağladı.

Bayram dönüşü Burdur'da yollar kilitlendi
Yaşam

Bayram dönüşü Burdur'da yollar kilitlendi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte Burdur'da Antalya ve Fethiye gibi tatil beldelerinden dönen tatilcilerin yoğunluğuna bağlı olarak trafik yoğunluğu devam ediyor.