Antalya / Alanya

Alanya’da ekim ayında deniz keyfi devam ediyor

Ülkenin bazı noktalarında hava sıcakları 10 derecenin altına inerken, Antalya’nın Alanya ilçesinde ise ekim ayı başında tatilciler ve turistler Kleopatra Plajı’nda güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Devamı haberimizde..

Alanya’da ekim ayında deniz keyfi devam ediyor

Ülkenin bazı noktalarında hava sıcakları 10 derecenin altına inerken, Antalya’nın Alanya ilçesinde ise ekim ayı başında tatilciler ve turistler Kleopatra Plajı’nda güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.


Ekim ayının gelmesi ile beraber Türkiye’nin birçok bölgesinde havalar serinlerken, yağışlı ve soğuk havalar ise kendini göstermeye başladı. Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda ise turistler ve yerli tatilciler denizin keyfini

çıkardı. Gündüz hava sıcaklığı 25 ila 30 derece dolayında seyreden Alanya’da plajlar insan seline döndü. Ekim ayı başında Alanya’da güzel havayı kaçırmak istemeyen tatilciler ve Alanya’da yerleşik olarak yaşayan yabancılar Kleopatra Plajı’nda sıcak

havanın tadını çıkarıyor. Güneşlenenlerden ve kitap okuyanların yanı sıra denizde yüzmeyi keyif süren çıkartan tatilciler, ekim ayında deniz keyfinin ve havanın güzel ifade etti.

 

“Buranın suyu çok güzel”


Alanya’ya üniversite okumak için gelen Yusuf Birsen, “Buraya okumaya geldik. Ama hem okurken hem de tatilin keyfini çıkarıyoruz. Hava çok sıcak olduğu için denize geldik. Ben aslında Trabzonluyum. Trabzon'da şu an denizin yanından bile geçilemez ama

burada herkes gördüğünüz gibi denize gelmiş. Buranın havası ve denizi gerçekten çok güzel” dedi.


Hebun Sevim ise, “Bu sene turizm oldukça durgundu. Beklentiyi karşılamadı. Gelen turistler de İran ve Rusya’dan geldiler. Biz de son tatil sezonun keyfini çıkarmaya geldik” diye konuştu. 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfi
Yerel

Alanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Ocak ayında güneşli havayı fırsat bilenler sahile akın etti.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Yerel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.