Antalya / Alanya

Alanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Ocak ayında güneşli havayı fırsat bilenler sahile akın etti.

Alanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Ocak ayında güneşli havayı fırsat bilenler sahile akın etti. Büyük dalgalara aldırış etmeyen yabancılar denize girerken, yerli vatandaşlar ise kumsallarda ailesi ve arkadaşlarıyla güneşin tadını çıkarttı.
Yurt genelinde sıcaklıkların düşmesiyle soğuk hava etkisini gösteriyor. Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşin kendisini göstermesiyle sahillerde yoğunluk dikkatlerden kaçmadı. İlçenin yüksek kesimlerinde kar yağışı gerçekleşirken, sahil bandında da vatandaşlar güneşin tadını çıkarttı. Hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığı ise 17,8 olarak ölçüldüğü kentte, birkaç gündür süren bulutlu havanın yerine güneşin yüzünü göstermesiyle yerli ve yabancı onlarca vatandaş dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'na adeta akın etti. Sahildeki yoğunluğun yanı sıra, büyük dalgalara rağmen denize girenlerin olduğu görüldü. Denize girenlerin genellikle yabancı vatandaşlar olduğu dikkat çekerken, yerli vatandaşlar ise güneşin tadını çıkarttı. Ailesi ve arkadaşlarıyla sahile gelenlerin ise kumsallarda sohbet ederek vakit geçirdiği görüldü.

"Güneş açtıktan sonra herkes buraya akın ediyor"

Kleopatra Plajı'nda işletmecilik yapan Özkan Şimşek, "19 Ocak 2023 tarihinde şu anda 17 derecelik bir sıcağın altındayız. Yüksek kesimlere kar yağdığını görüyoruz fakat güneşli havanın ve denizin tadını yerli ve yabancı vatandaşlar çıkartıyorlar. Güneşli hava olduğu sürece yabancılar sürekli denize akın ediyorlar. Ayrıca deniz bugün dalgalı olmasına rağmen denize girenler var. Havanın sadece güneş açması önemli. Güneş açtıktan sonra herkes buraya akın ediyor. Yerli vatandaşlar da gördüğünüz gibi aileleriyle birlikte güneşli havanın tadını çıkartıyor" dedi.

Alanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfiAlanya'da Ocak'ta güneş altında deniz keyfi

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanya’da ekim ayında deniz keyfi devam ediyor
Yaşam

Alanya’da ekim ayında deniz keyfi devam ediyor

Ülkenin bazı noktalarında hava sıcakları 10 derecenin altına inerken, Antalya’nın Alanya ilçesinde ise ekim ayı başında tatilciler ve turistler Kleopatra Plajı’nda güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Devamı haberimizde..

Antalya 'da deniz keyfi devam ediyor
Yaşam

Antalya 'da deniz keyfi devam ediyor

Antalya’da hava sıcaklığı 2024 yılının ilk gününde 15 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü.

Hava sıcaklığı 19 derece ölçüldü, turistler soluğu denizde aldı
Türkiye

Hava sıcaklığı 19 derece ölçüldü, turistler soluğu denizde aldı

Antalya’da Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü vatandaşlar, havanın parçalı bulutlu olmasına rağmen dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın ederek denizin keyfini çıkardı. İşte detaylar..

Antalya baharı yaşıyor, doğu kara teslim
Yerel

Antalya baharı yaşıyor, doğu kara teslim

Türkiye’nin çoğu bölgesinde kar, dolu ve soğuk hava dalgası etkili olurken, Antalya’da yaz aylarını aratmayan görüntüler oluştu.

Türkiye’de kar esareti, Antalya’da deniz keyfi
Yerel

Türkiye’de kar esareti, Antalya’da deniz keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kar ve soğuk hava hüküm sürerken, Antalya’da kar manzarası eşliğinde Şubat ayında denize giriliyor.

Türkiye'de kar kış kıyamet, Antalya'da deniz keyfi
Yerel

Türkiye'de kar kış kıyamet, Antalya'da deniz keyfi

Tüm yurdu soğuk ve karlı hava etkisi altına alırken, Antalya'da turistler ve bazı vatandaşlar deniz keyfi yaptı.