Burdur / Altınyayla

Altınyayla Belediye Başkanı Kınalı' dan çifte müjde

Dirmil Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğduğu memleketi Dirmil için önemli bir müjde verdi. Kınalı, Dirmil isminin geri alınması için meclis kararlarını MHP Grup Başkanvekili Ercan Akçay'a sundu ve Akçay'dan destek sözü aldı.

Altınyayla Belediye Başkanı Kınalı' dan çifte müjde

Dirmil Belediye Başkanı Selen Kınalı, doğup büyüdüğü memleketi için önemli bir müjde verdi. Kınalı, geçen hafta MHP Grup Başkanvekili Ercan Akçay'a, Dirmil isminin geri alınmasıyla ilgili meclis kararlarının dosyalarını ulaştırdıklarını ve Akçay'ın bu konuda destek sözü verdiğini açıkladı.

VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİ

45 yıldır Dirmil'de esnaflık yapan ve 7 dönem MHP ilçe başkanlığı ile 4 yıl tarımsal kalkınma kooperatifi başkanlığı görevlerinde bulunan Kınalı, kültür mantarcılığı, seracılık, hayvancılık ve meyvecilik gibi projeleri hayata geçirdiğini belirtti. Belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı halkına teşekkür eden Kınalı, geçmişteki değerleri ve güzellikleri yeniden canlandırmak için çalıştıklarını söyledi.

14 TEMMUZ'DA KIRKPINAR'IN RÖVANŞI DİRMİL'DE

Başkan Kınalı, 14 Temmuz'da Kırkpınar'ın rövanşı olarak düzenlenecek yağlı pehlivan güreşleri hakkında da bilgi verdi. "46 başpehlivanla anlaşma yaptık, bunların içinde beş altın kemer sahibi var. Dirmil'de Sahaya inecek pehlivan sayısı yaklaşık dokuz yüz olacak," dedi. Etkinlikler kapsamında kültür mantarı ve domates festivalleri, akşam konserleri ve folklor gösterileri düzenlenecek. Kınalı, sanatçı Yıldızdoğan ile de bir ön anlaşma yaptıklarını ve 13 Temmuz'da sahalarında ağırlayacaklarını belirtti.

"CANLA BAŞLA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Güreşler ve etkinlikler için destek veren işadamları, bürokratlar, kaymakam, vali ve tüm devlet kurumlarına teşekkür eden Kınalı, özellikle federasyon başkanı İbrahim Bey'e ve genel sekretere teşekkür etti. "Değerlerimizi yaşatacağız ve insanlarımıza güzel şeyler yapmak için canla başla mücadele edeceğiz," diyen Kınalı, seçim sürecinde verdikleri sözleri yerine getirme kararlılığında olduklarını vurguladı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Elmalı’da Haluk Levent konserine katıldı
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Elmalı’da Haluk Levent konserine katıldı

Elmalı İlçesi için gereken ne varsa yapmaya çalışan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 672. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı

Antalya Elmalı 2024 Güreşlerinde Enes Doğan
Spor

Antalya Elmalı 2024 Güreşlerinde Enes Doğan

Antalya Elmalı Güreşlerine çok az kaldı. YGL’nin kaderini de belirleyecek Elmalı Güreşlerinde kimler favori gösterilebilir? Enes Doğan ile devam ediyoruz. Taze başpehlivan Enes Doğan’ın Elmalı’da henüz Başpehlivanlığı bulunmuyor. (Başaltında 2021 yılında Birinciliği bulunuyor.)

Antalya Elmalı 2024 Güreşlerinde Yusuf Can Zeybek
Spor

Antalya Elmalı 2024 Güreşlerinde Yusuf Can Zeybek

Antalya Elmalı Güreşlerine çok az kaldı. YGL’nin kaderini de belirleyecek Elmalı Güreşlerinde kimler favori gösterilebilir? Yusuf Can Zeybek ile devam ediyoruz. 2021 yılında finalde elenen Yusuf Can Zeybek Elmalı’da 1 kez kürsüye çıkmış.

Elmalı 2024 Güreşleri  Orhan Okulu
Spor

Elmalı 2024 Güreşleri Orhan Okulu

Antalya Elmalı Güreşlerine çok az kaldı. YGL’nin kaderini de belirleyecek Elmalı Güreşlerinde kimler favori gösterilebilir? Orhan Okulu ile başlıyoruz. Orhan Okulu Elmalı deyince akla ilk gelen başpehlivanların başında geliyor.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Karakucak Güreşleri yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti
Spor

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Karakucak Güreşleri yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Karakucak Güreşleri, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Detaylar Haberimizde

Antalya Korkuteli Şehzade Korkut Şenlikleri Tüm Coşkusu İle Devam ediyor
Yerel

Antalya Korkuteli Şehzade Korkut Şenlikleri Tüm Coşkusu İle Devam ediyor

Bu yıl 33.'sü düzenlenen Antalya Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri, büyük bir coşku ve katılım ile devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi, sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.