İzmir / Aliağa

Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“

Her yıl kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte görev yapan muhtarlarla kahvaltı programında buluştu.

Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her yıl kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kentte görev yapan muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Aliağa’ya hizmet için hep birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Acar, muhtarlıklardan gelen taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu, gerçekleştirilecek çalışmaların planlanması noktasında en önemli kurumun muhtarlıklar olduğunu söyledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Aliağa ilçesinde çeşitli programlar düzenlendi. Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Aliağa Muhtarlar Derneği, Atatürk anıtına çelenklerini sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Bozköy Mahalle Muhtarı Mehmet Öz yaptı. Muhtarlıkların devlet kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Öz, “Muhtarlıklar, vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci önemli yer tutmaktadır” dedi.

Başkan Acar: "Hep birlikte Aliağa’ya hizmet etmek için çalışıyoruz"

Daha sonra Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, muhtarlarla kahvaltı programında buluştu. Güzelhisar Sosyal Tesisleri’ndeki programda Başkan Acar, Aliağa’nın dört bir yanında farklı proje ve çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, programda şöyle konuştu:
"Hep birlikte Aliağa’ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediye projelerin planlanması ve hayata geçirilmesi noktasında mahallelerin sorunlarını en yakından bilen muhtarlarımız önemli bir yer tutuyor. Sorunların çözümü noktasında muhtarlarımızdan gelen talep ve öneriler bizim için çok değerli. Hayata geçirilen projelerin ve belediye çalışmalarındaki başarının en büyük kaynağı muhtarlarımızdır."

Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“Başkan Acar: “hep birlikte hizmet için çalışıyoruz“

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Ali Orkun Ercengiz, muhtarlarla bir araya geldi
Yerel

Başkan Ali Orkun Ercengiz, muhtarlarla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 mahalle muhtarı ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Muhtarlar Gününde Muhtar Özkan'dan dikkat çeken açıklama
Yerel

Muhtarlar Gününde Muhtar Özkan'dan dikkat çeken açıklama

Burdur'un Bucak ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, muhtarlar adına konuşan Ürkütlü Köyü Muhtarı Mehmet Özkan, yeni kaymakamla birlikte daha iyi hizmet sunacaklarını söyledi.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, muhtarlarla bir araya geldi
Yerel

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, muhtarlarla bir araya geldi

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların sorunları ve talepleri ele alındı.

Burdur Valisi Türker Öksüz, muhtarlar ile bir araya geldi
Yerel

Burdur Valisi Türker Öksüz, muhtarlar ile bir araya geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ünal, muhtarların çalışmalarına teşekkür etti
Yerel

Başkan Ünal, muhtarların çalışmalarına teşekkür etti

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, muhtarların Bucak'ın sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, onların çalışmalarına teşekkür etti.

Vali Öksüz: Muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşlarımız
Yerel

Vali Öksüz: Muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşlarımız

Burdur Valisi Türker Öksüz, muhtarların demokrasimizin temel çekirdeği olduğunu belirterek, kendilerini en yakın mesai arkadaşları olarak gördüğünü söyledi.