Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya

Fiat Fiorino, piyasanın en ucuz hafif ticari aracı olarak dikkat çekiyor. Ocak ayına özel olarak 25.000 TL indirimle 588.900 TL'den satılıyor. Peşin ödeme yapmakta zorlananlar için 200.000 TL kredi desteği de veriliyor.

Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya

Türkiye’de otomobil piyasasında 2024 yılı ile beraber farklı koşullar etkili olmaya başladı. Firmalar araç fiyatlarına dair güncellemeler yaparken belirli bir standart tutturamıyorlar. Bazı firmalar fiyatlara zam yaparken bazı firmalar ise indirimlerle müşterileri çekme yolunu tercih ediyorlar. Fiyatlarda indirim yapan firmalardan birisi de Fiat oldu. Fiat piyasanın en ucuz sıfır arabasını yine indirimli olarak satıyor.

UCUZ ARABAYA HAFİF TİCARİ ÇÖZÜM!

Binek otomobil kategorisinde yer alan araçlar ucuz araba arayanların radarından çıktılar. Onlar için en doğru seçenek ise hafif ticari araçlar oluyorlar. Hafif ticari araçlar için tercih yapacak olanlar kendilerine sağlanan fiyat avantajından yararlanabiliyorlar. Bu araçlar aynı zamanda günlük şehir içinde gerekli olan otomobil ihtiyaçlarını da fazlasıyla karşılayabiliyorlar. Üstelik geniş hacimlerinden dolayı aile arabası olarak da kullanılabilmesi bir diğer avantajlı durum olarak değerlendiriliyor.

YERLİ ÜRETİM KAZANDIRIYOR

Sıfır kilometre araba alacak olanların tercihlerini hafif ticari araçlardan yana kullanmaları durumunda karşılaştıkları fiyatlarda çok önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor. Şu anda piyasanın en ucuz fiyatlı hafif ticari aracı Fiat Fiorino olarak öne çıkıyor. Bu arabayı diğer markaların modellerinden ayıran en önemli özellik ise Türkiye’de üretiliyor olması oldu. Bu açıdan fiyat avantajı kullanılırken fiyat bir miktar daha geri çekilebiliyor. Yerli üretim yapan firmalar bu fiyat imkanı ile Türkiye otomobil piyasasında ciddi bir pay sahibi olabiliyorlar.

FİAT FİORİNO TEKLİFİ!

Sıfır kilometre Fiat Fiorino satın alacak olanlara firma tarafından Ocak ayına özel olarak 25.000 TL indirim yapılıyor. Bu otomobil liste fiyatına göre 613.900 TL’ye satılıyor ama indirim uygulandığında fiyat 588.900 TL’ye düşüyor. Bu ciddi bir fiyat avantajı olurken peşin ödeme yapmak noktasında sıkıntı yaşayanlara firma kredi desteği de veriyor.

588.900 TL peşin ödeyemeyecek olan müşteriler alacakları 200.000 TL kredi desteğini 18 ay vade ve aylık yüzde 2,99 faizle kullanabiliyorlar. Bu durumda da müşteriler peşinat olarak sadece 388.900 TL ödeme yapmak durumundalar. Peşin para sıkıntısı çekenler için bu teklif oldukça cazip oluyor.

Kaynak: Uşak Gündem

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Fare Aracın Kablolarını Yiyerek 8 Bin TL'lik Zarara Yol Açtı!
Yerel

Fare Aracın Kablolarını Yiyerek 8 Bin TL'lik Zarara Yol Açtı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobilin içine giren fare aracın kablolarını yiyerek araç sahibini 8 bin TL’lik zarara uğrattı.

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!
Yerel

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki otomobilin arkadan çarptığı diğer otomobil, yol kenarındaki mermer blok ve betonarme aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan otomobiller hurdaya dönerken, 3’ü yabancı uyruklu 6 kişi yaralandı.

Bucak, Gece Saatlerinde Araç Kazası: Sürücü Hafif Yaralı
Yerel

Bucak, Gece Saatlerinde Araç Kazası: Sürücü Hafif Yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada araç sürücüsü hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!
Yerel

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!

Burdur Antalya karayolunda araç devrildi! Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Devrilen araçta bulunan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Eski Rektör Yardımcısı Mehmet Karaca’nın Acı Günü!
Yerel

Eski Rektör Yardımcısı Mehmet Karaca’nın Acı Günü!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi eski rektör yardımcısı Mehmet Karaca’nın acı günü. Baba Mustafa Karaca'dan üzen haber geldi.

Başkan Alagöz, seçim araçlarında müzik yayınına son verdi
Yerel

Başkan Alagöz, seçim araçlarında müzik yayınına son verdi

MHP Tefenni Belediye Başkan Adayı Ümit Alagöz, vatandaşların önerilerini göz önünde bulundurarak özel program yapılan günler hariç seçim araçlarından müzik yayını yapmayı durduracağını duyurdu