Muğla / Fethiye

Fethiye'de Muhteşem Düğünde Siyasiler bir araya geldi

Fethiye’nin sevilen simalarından ve esnaflarından AK Parti geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Arif Coşkun’un oğlu Saygın Coşkun ile Fethiyeli esnaflardan Osman Değirmenci’nin kızı Feyza Değirmenci’nin düğün törenine Fethiye ve Muğla siyasetinin önemli isimleri katılırken, Petunya Beach’teki düğün muhteşem oldu.

Fethiye'de Muhteşem Düğünde Siyasiler bir araya geldi

 

Fethiye’nin sevilen simalarından ve esnaflarından AK Parti geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Arif Coşkun’un oğlu Saygın Coşkun ile Fethiyeli esnaflardan Osman Değirmenci’nin kızı Feyza Değirmenci’nin düğün törenine Fethiye ve Muğla siyasetinin önemli isimleri katılırken, Petunya Beach’teki düğün muhteşem oldu. Çiftin nikahını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz de evlilik cüzdanını gelin Feyza Değirmenci’ye sundu.
Ak Parti Fethiye geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Arif Coşkun’un oğlu Saygın Coşkun ile Fethiye’nin sevilen esnaflarından Osman Değirmenci’nin kızı Feyza Değirmenci’nin Petunya Beach’teki düğün törenine yoğun katılım oldu. Düğün törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Kemal Hıra, Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, belediye meclis üyeleri, STK Başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikahını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken, çiftin arkadaşları da nikah şahitliği yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz mutluluklar dileyerek alkışlar eşliğinde gelin Feyza Değirmenci’ye sundu. Geleneksel pasta ve takı töreninin de yapıldığı düğün töreninde Zübeyde – Arif Coşkun çifti ile Hatice – Osman Değirmenci çifti davetlileri kapıda karşılayıp yakından ilgilendiler. Genç çift pistte arkadaşlarıyla bol bol dans edip oynarken, çiftin bu düğününde siyasetçiler bir araya gelerek olumlu görüntüler oluşturdular.

Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Muğla Fethiye Karaçulha Güreşleri'nde Türkiye'nin En Genç Güreş Ağası Batuhan Kiremitli Oldu
Yaşam

Muğla Fethiye Karaçulha Güreşleri'nde Türkiye'nin En Genç Güreş Ağası Batuhan Kiremitli Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Karaçulha Mahallesi'nde düzenlenen Mustafa Kiremitli 2.Yağlı güreşlerinde güreş ağası belli oldu

Fethiye Belediyesi 1 milyonluk Yatırımla 22 milyon Kazandı
Yerel

Fethiye Belediyesi 1 milyonluk Yatırımla 22 milyon Kazandı

Muğla ili Fefhiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı Akıllı yatırımla 2 yılda 22 milyon kazandırdı.

Muğla Datça'da su sorununa Köklü çözüm
Yerel

Muğla Datça'da su sorununa Köklü çözüm

Muğla Büyükşehir Belediyesi bir ve ikinci etabıyla birçok mahallenin su sıkıntısını ortadan kaldırdığı Datça Betçe projesinin üçüncü etap çalışmalarına başladı.

Okuma sevgisi mahallesinde  Kütüphane kurdurdu
Yaşam

Okuma sevgisi mahallesinde Kütüphane kurdurdu

Muğla’nın Dağpınar Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi 55 yaşındaki Neriman Gökdere, çok sevmesine rağmen ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle eğitimine devam edemedi.

Şahan Gökbakar’ın Muğla’nın Marmaris ilçesindeki kaçak yapısı mühürlendi
Yerel

Şahan Gökbakar’ın Muğla’nın Marmaris ilçesindeki kaçak yapısı mühürlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen ve Nitelikli Doğal Koruma Alanı'nda yer alan kaçak yapı mühürlendi.

Beton Mikserinde gelen akıl almaz Ölüm
Yerel

Beton Mikserinde gelen akıl almaz Ölüm

Muğla'da bulunan bir çimento fabrikasında tamir için beton mikserine giren Ali Karakurt (38), iş arkadaşı Ş.E.'nin (60) mikseri çalıştırması sonucu feci şekilde can verdi.