Çorum

Çorum Belediyesi Maaş meselesine açıklı getirdi işte açıklama

Çorum Belediyesi, Eylül ayı personel maaşlarının eksik ödendiğiyle ilgili iddialara açıklık getirdi

Çorum Belediyesi Maaş meselesine açıklı getirdi  işte açıklama

Çorum Belediyesi, Eylül  ayı  personel maaşlarının eksik ödendiğiyle ilgili iddialara açıklık getirdi. Açıklamada, maaşların eksik ödenmediği, maaşlarla birlikte hesaplara yatmayan fazla mesai ücretlerinin ise bu ay sonuna kadar ödeneceği bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Personel Limited Şirketi çalışanlarına ödenen maaş ve fazla mesai ücretleriyle ilgili kamuoyuna bilgi verdi. Basında yer alan, “Maaş ödemeleri eksik yapıldı” iddialarının doğru olmadığını belirten Lemzi Çöplü, eksik yapılan ödemenin maaşlarla ilgili olmadığını, fazla mesai ücretleriyle ilgili olduğunu açıkladı.


Maaş ödemelerin tam yapıldığını vurgulayan Çöplü “Belediyemizde memur, daimi işçi ve geçici işçi olarak çalışan yaklaşık 2.500 personelimiz için bu ayki brüt maaş ödeme tutarımız olan 120 Milyon TL’lik ödeme eksiksiz olarak ödenmiştir. Yalnızca, Personel Limited Şirketi çalışanlarımızın toplam 2.5 Milyon TL’lik fazla mesai ücretleri maaşlarla birlikte ödenmemiş olup, bu ay sonuna kadar hesaplarına yatacaktır.” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çorum Belediyesin’den içme suyuna Milyonluk yatırım
Yerel

Çorum Belediyesin’den içme suyuna Milyonluk yatırım

Son 3 yılda yaklaşık 190 bin metre altyapı çalışması ile mevcut içme suyu hatlarını yeniliyor.

Emekliye zam geliyor! Emekli maaşı ne kadar oldu
Yerel

Emekliye zam geliyor! Emekli maaşı ne kadar oldu

Yaklaşık 4 milyon emekliyi ilgilendiren kritik toplantı bugün Beştepe'de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve bakanlar kurulu üyeleri, en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin liraya çıkarılması için bir araya gelecek. Zam Temmuz maaşlarına yetiştirilmeye çalışılacak.

Mesleki ve Teknik Eğitim Mezunlarına İŞKUR'dan müjde
Yerel

Mesleki ve Teknik Eğitim Mezunlarına İŞKUR'dan müjde

Mesleki ve Teknik Eğitim mezunları için müjde! İŞKUR ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile meslek lisesi mezunlarının günlük cep harçlıkları asgari ücretten %30 daha fazla artırılarak 850,11 TL'ye yükseltildi. Detaylar için İŞKUR'a başvurun!

Emeklileri sevindiren haber
Yerel

Emeklileri sevindiren haber

AK Parti, en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin liraya çıkarılması için çalışma başlattı. Düzenlemenin temmuz ayı içinde Meclis'ten geçmesi bekleniyor. Peki kim ne kadar alacak? #EmekliMaaşları #Zam #AKParti #Milletvekili #Cumhurbaşkanı #TÜİK #Ekonomi #ÇalışmaVeSosyalGüvenlikBakanlığı #VedatIşıkhan #SelçukGülten

Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak
Yaşam

Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak

Yükselen enflasyonla birlikte geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin gözleri yapılacak olan emekli maaşları zammına çevrildi. İlk 6 aylık enflasyon oranı ile emekli maaşlarına yapılacak zam netleşecek.

Emekliler üzgün! Alım gücü yerlerde! Emekliler zam bekliyor!
Yerel

Emekliler üzgün! Alım gücü yerlerde! Emekliler zam bekliyor!

Enflasyon nedeniyle alım gücünde düşüş yaşayan emekliler, Temmuz ayında en az %25 zam talep ediyor. İşte detaylar...