Isparta

Isparta Belediyesinden medya mensuplarına jest

Başkan Başdeğirmen’ den medya mensuplarına basın merkezi

Isparta Belediyesinden  medya mensuplarına jest

Isparta Belediyesi tarafından Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası inşa ediliyor. Binanın en kısa sürede tamamlanarak teslim edileceğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Gazeteci arkadaşlarımızın burada rahmetli Gazeteci Soner Toros’un da ismini yaşatarak güzel hizmetler yapacakları inancındayız” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özkanlar Kavşağı altındaki Soner Toros Basın Parkı içerisine bir basın merkezi binası yapılacağı sözünü vermişti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası yapımı için inşaat çalışmaları başladı. Yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla hem şehirde görev yapan medya mensuplarına bir merkez kazandırılmış olacak hem de merhum Gazeteci Soner Toros’un ismi bu merkezde yaşatılacak. İnşaat çalışmalarının Ekim ayı içerisinde tamamlanması hedeflenirken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin resmi açılışının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yapılması planlanıyor.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, gazetecilik mesleğini icra eden medya mensuplarının misafirlerini ağırlayabileceği bir merkezin bulunmadığını, gazetecilerin tek çatı altında toplanması amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den bir basın merkezi talebinde bulunduklarını, bu talebin de olumlu karşılandığını söyledi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, , Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin 150 metrekare kapalı alana sahip olacağını dile getirdi. Gazetecilerin bu merkezde hem toplantılarını yapabileceklerini hem de misafirlerini ağırlayabileceklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Hangi arkadaşımız bu derneğin başkanı olduysa mutlaka bugüne kadar kendi imkanlarıyla bir şekilde ofislerini oluşturmuşlar. Hiçbir zaman kurumsal bir binaları olmamış. Bu binayı yapmak bize nasip oldu. Şu anda çalışmalarımıza başladık. Burada da rahmetli Gazeteci Soner Toros’un da ismini yaşatarak güzel hizmetler yapacakları inancındayız. En kısa zamanda binayı tamamlayıp, teslim edeceğiz” ifadelerinde bulundu. İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Isparta Belediyesi'nden camilere bakım ve yenileme çalışması
Yerel

Isparta Belediyesi'nden camilere bakım ve yenileme çalışması

Isparta Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki Yeni Sanayi Camii ve Çünür Mahallesi’ndeki Hz. Ali Camiine yeni tuvalet yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen “Öğrencilerimiz teknolojiyle çok güzel projeler üretiyor”
Yerel

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen “Öğrencilerimiz teknolojiyle çok güzel projeler üretiyor”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 3/E sınıfının Robotik Kodlama Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesinin desteğiyle Kayı köyüne sosyal tesis inşa ediliyor
Yaşam

Isparta Belediyesinin desteğiyle Kayı köyüne sosyal tesis inşa ediliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kayı köyünde muhtarlık ve vatandaşlar tarafından başlatılan sosyal tesis yapım çalışmalarına destek veriyor.

Isparta'da Kooperatif kuruldu, yeni alan için çalışmalar başlayacak
Yerel

Isparta'da Kooperatif kuruldu, yeni alan için çalışmalar başlayacak

Gölcük yolu üzerinde bulunan yukarı Mahrukatçılar Sitesi’nin yeni bir alana taşınması için Gölcük Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi kurulurken, kooperatif yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...

Başkan  Başdeğirmen'den  Batıkent Mahallesine ziyaret
Yaşam

Başkan Başdeğirmen'den Batıkent Mahallesine ziyaret

Başkan Başdeğirmen “Gençlerimiz bizi takip edip Isparta’nın güzelliklerini yaşasınlar”

Klasik Mercedes  otomobil tutkunları Isparta’da buluştu
Yaşam

Klasik Mercedes otomobil tutkunları Isparta’da buluştu

Isparta Belediyesi ve Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü işbirliğinde Klasik Otomobil Festivali düzenlendi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 800 otomobil ve 3 bin klasik otomobil tutkunu Isparta’da buluştu.