Isparta

Ispartalılar Festivalin son gününde şarkıcı Altay’la doyasıya eğlendi

Konserde konuşan Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık” dedi.

 Ispartalılar  Festivalin son gününde şarkıcı Altay’la doyasıya eğlendi

Uluslararası Isparta Gül Festivali 3 gün boyunca dolu dolu yaşandı. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken, festivalin kapanışı Altay konseriyle oldu. Konserde konuşan Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık” dedi.
Uluslararası Isparta Gül Festivali 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken kapanışı ise sanatçı Altay ile yapıldı. Isparta Meydan AVM’de binlerce kişiye konser veren Altay, enerjisiyle alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Konserin bitiminde alana gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen tarafından Altay’a gül tablosu ve gül ürünleri hediye edildi. Festivalin kapanışında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 3 gün boyunca dolu dolu festival coşkusunun yaşandığını söyledi. Altay’ın da mükemmel bir sahne performansı olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mızın çok değerli marka ürünü olan gül adına yaptığımız festivalimizi tamamladık. Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Dünya gülyağı ihtiyacını karşılayan iliz. Bu bizim için çok değerli ve önemli. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık. Altay kardeşimizde bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadı, bugünkü konseriyle programımızı taçlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Sanatçı Altay da Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’le bir ağabey, bir abla kardeşliği olduğunu ifade ederek, “Kendilerini bir ağabey, bir abla gibi seviyorum. Kalpleri o kadar temiz ki, insanlara o kadar çok faydalı oluyorlar ki bunu ben biliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Başdeğirmen çifti sanatçı Altay’a gül tablosu, çiçek ve gül ürünleri hediye etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Isparta Belediyesi'nden camilere bakım ve yenileme çalışması
Yerel

Isparta Belediyesi'nden camilere bakım ve yenileme çalışması

Isparta Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki Yeni Sanayi Camii ve Çünür Mahallesi’ndeki Hz. Ali Camiine yeni tuvalet yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen “Öğrencilerimiz teknolojiyle çok güzel projeler üretiyor”
Yerel

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen “Öğrencilerimiz teknolojiyle çok güzel projeler üretiyor”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 3/E sınıfının Robotik Kodlama Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesinin desteğiyle Kayı köyüne sosyal tesis inşa ediliyor
Yaşam

Isparta Belediyesinin desteğiyle Kayı köyüne sosyal tesis inşa ediliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kayı köyünde muhtarlık ve vatandaşlar tarafından başlatılan sosyal tesis yapım çalışmalarına destek veriyor.

Isparta'da Kooperatif kuruldu, yeni alan için çalışmalar başlayacak
Yerel

Isparta'da Kooperatif kuruldu, yeni alan için çalışmalar başlayacak

Gölcük yolu üzerinde bulunan yukarı Mahrukatçılar Sitesi’nin yeni bir alana taşınması için Gölcük Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi kurulurken, kooperatif yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...

Başkan  Başdeğirmen'den  Batıkent Mahallesine ziyaret
Yaşam

Başkan Başdeğirmen'den Batıkent Mahallesine ziyaret

Başkan Başdeğirmen “Gençlerimiz bizi takip edip Isparta’nın güzelliklerini yaşasınlar”

Klasik Mercedes  otomobil tutkunları Isparta’da buluştu
Yaşam

Klasik Mercedes otomobil tutkunları Isparta’da buluştu

Isparta Belediyesi ve Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü işbirliğinde Klasik Otomobil Festivali düzenlendi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 800 otomobil ve 3 bin klasik otomobil tutkunu Isparta’da buluştu.