Burdur / Tefenni

Kaymakam Cantürk, bu sözlerle veda etti

Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, yayımladığı veda mesajı ile Tefenni'ye teşekkür etti.

Kaymakam Cantürk, bu sözlerle veda etti

Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, yayımladığı veda mesajı ile Tefenni'ye teşekkür etti.

Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk'ün veda mesajı şu şekilde;

"Kıymetli Tefennili Hemşehrilerim;

İnsanını tanımak ve hizmet etmekten onur duyduğum Burdur/ Tefenni Kaymakam Vekilliği görevimden İçişleri Bakanlığı Merkez Stajını yapmak üzere 16 Temmuz itibariyle ayrılacağım.

Bu topraklarda bir buçuk yıldır görev yapmaktan çok büyük gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yörük ve Türkmen Diyarı Tefenni’nin

İlk görev yerim olması hasebiyle benim gönlümdeki yeri bambaşka olacaktır.

Görev yaptığım süre içerisinde Devletimizin verdiği görev ve sorumluluğu, yasalara ve mevzuatlara uygun şekilde halkımızın ortak beklentileri ve yararı doğrultusunda kullanmaya gayret gösterdim. Tefenni Kaymakamlığı olarak başta eğitim, sağlık, kültür, spor ve sosyal hizmetler olmak üzere pek çok alanda çalışma ve faaliyetler içerisinde bulunduk. Bu noktada Tefenni Belediyesi, Burdur İl Özel İdaresi, tüm kamu kurumlarımız, siyasi partilerimiz, S.T.K’lar ve ilçemizin bütün bileşenleri ve aktörleri ile kurduğumuz olumlu iletişim ve diyalog, Devletimizin çok önemli yatırımlarının Tefenni’mize gelmesine ve halkımızın hizmetine sunulmasına vesile olmuştur. Bu uyum ve ahenk aynı zamanda Tefennili hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile yine Tefenni’mizin refah ve mutluluğuna kullanılmış ve bizlere çok büyük motivasyon kaynağı olmuştur.

Görev yaptığım süre içerisinde ilçemizin aldığı yatırım ve hizmetlerde desteklerini esirgemeyen, bilgi ve tecrübelerinden ilham aldığım Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’a,

Uyumlu çalıştığımız Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ’e, Tefenni Adliyesi Savcı ve Hakimlerine, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza ve mensuplarına, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli yönetici ve çalışanlarına, Değerli Meclis Üyelerimize, Sevgili Muhtarlarımıza, Şehit Yakınlarımıza, Gazilerimize, S.T.K. temsilcilerimize ve nihayetinde hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum değerli Tefenni halkına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ederim.

Görev sürem burada bitse de sizlerle olan gönül bağım bitmeyecektir.

Selam ve saygılarımla...

Hoşçakal Tefenni."

Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk kimdir ?

1994 yılında Giresun'da doğan Tugay Cantürk, ilk, orta ve lise eğitimini Giresun'da tamamlamıştır. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne girmiş ve 2017 yılında mezun olmuştur. 2018 yılından itibaren Adalet Bakanlığı'nda Kontrolör olarak görev yapmıştır. 2021 yılında ise İçişleri Bakanlığı Giresun Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.

Kaymakam adaylığı sürecinde Giresun Valiliği'nde il merkez stajını tamamlamıştır. Daha sonra sırasıyla Van/Başkale-Saray ilçeleri ve Eskişehir/Sivrihisar-Günyüzü ilçelerinde Mülkiye Teftiş stajını tamamlamıştır. Hatay/Samandağı ve Trabzon/Ortahisar ilçelerinde Kaymakam Refiki olarak görev yapmıştır. Ayrıca, Keşap Kaymakam Vekili olarak da görev yapmıştır.

Tugay Cantürk, 7 Şubat 2022 tarihinde İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün oluru ile Kaymakam Vekili olarak atanmış ve 15 Şubat 2022 tarihinde Tefenni İlçesi'nde görevine başlamıştır. Evli olan Tugay Cantürk, İngilizce bilmektedir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Hasanpaşalı Çiftçiler “Bilinçli Çiftçi” Sertifikalarını Aldılar
Yerel

Hasanpaşalı Çiftçiler “Bilinçli Çiftçi” Sertifikalarını Aldılar

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde yürütülen hayvancılık projeleri kapsamında gerçekleştirilen çiftçi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'
Yerel

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'

İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi. Akşener, "Bugün emaneti devretme günü. Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim" ifadelerini kullandı.

Emrullah Ünal, Bucak Halkına Teşekkür Ederek Veda Etti
Yerel

Emrullah Ünal, Bucak Halkına Teşekkür Ederek Veda Etti

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

Gazipaşa'da Emekli Orman Personellerine Veda Yemeği Düzenlendi
Yerel

Gazipaşa'da Emekli Orman Personellerine Veda Yemeği Düzenlendi

. Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici’nin katılımıyla düzenlenen yemekte, emekli olan orman personellerine plaket takdim edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Cumhuriyetimizin 2. asrı kamu personel rejimi başta olmak üzere ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her alanda yükseliş ve şahlanış dönemimiz olacaktır" dedi.

İsmail Sofoğlu, Karaman'a Yeni Görev İçin Hazır
Yerel

İsmail Sofoğlu, Karaman'a Yeni Görev İçin Hazır

Bucak'ta Baş Vaiz olarak görev yapan İsmail Sofoğlu, Karaman İli Başyayla İlçe Müftüsü olarak atandı. Sofoğlu, Bucak ilçesindeki hizmetlerinden dolayı takdir topladı.