Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi hizmet binasını yenileme çalışmalarını tamamladı

Kepez Belediyesi, Yeni Osmanlı Yörüklerinin yaşadığı Başköy Mahallesi’nin eskiyen hizmet binasını yeniledi. Yeni hizmet binasıyla kütüphane, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası ve aile hekimliği talebi karşılanıyor.

Kepez Belediyesi hizmet binasını yenileme çalışmalarını tamamladı

ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi, Yeni Osmanlı Yörüklerinin yaşadığı Başköy Mahallesi’nin eskiyen hizmet binasını yeniledi. Yeni hizmet binasıyla kütüphane, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası ve aile hekimliği talebi karşılanıyor.
Kepez Belediyesi, Döşemealtı ilçesi sınırında yer alan Başköy Mahallesi’ne, sosyal yaşamı kolaylaştırmak amacıyla bir kalıcı eser daha kazandırdı.
Mahalleye, içerisinde kütüphane, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası ve aile hekimliği biriminin bulunduğu hizmet binası yapıldı.
İnşaat çalışmaları tamamlanan tesis, tefrişat çalışmalarından sonra bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.
Tütüncü söz verdi, yaptı
Mahalle sakinleri, önceki yıllarda okul bahçesine inşa edilen, yapı ve hizmet ömrünü tamamlayan hizmet binasının yenilenmesini dile getirmişlerdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, mahalleyi bir ziyaretinde yenilenmesi istenen binada incelemelerde bulunmuştu. Başkan Hakan Tütüncü, incelemenin ardından içerisinde muhtarlık ofisi ile öğretmenler odasının bulunduğu hizmet binasını yeniden yapma sözü vermişti. Bu sözün ardından yıkılan binanın yerine, mahallenin müstakil tek katlı konut mimarisine uygun yeni bir tesis inşa edildi.
Başkan Hakan Tütüncü, yeni hizmet binasını yaparak, mahalle sakinlerinin kütüphane, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası ve aile hekimliği talebini karşıladıklarını söyledi.

Başköy’e dört dörtlük eser

Yeni Osmanlı Yörüklerinin yaşadığı Başköy Mahallesi’ne, sosyal yaşamı kolaylaştıran, hizmet taleplerini karşılayan güzel bir kalıcı eser yaptıklarını aktaran Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Hemşehrilemiz, hizmetin en güzelini, en kalitelini hak ediyor. Bu anlayışla Başköy Mahallemizin hizmet binasın yeniledik. Çocuklarımız için butik bir kütüphanenin olduğu tesiste, öğretmenlerimize yakışır bir öğretmenler odası düzenlemesi de yaptık. Yeni binadaki muhtarlık ofisiyle, kamu hizmetinin verildiği mekânı kaliteli hale getirdik. Şehir merkezine uzak mahallelerimizin önemli taleplerinden biri de aile hekimiydi. Bu talebi karşılamak için de hizmet binasında aile hekimine de bir oda ayırdık. Özetlersek Başköy Mahallemize dört dörtlük bir hizmet binası kazandırdık.”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi
Yerel

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi

Korkuteli Belediyesinin borçları sebebiyle Osmankalfalar köy konağının icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu
Spor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası final maçında, Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 30-21 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Antalya Muratpaşa Belediyesinin Derdi Büyük işte sebebi
Yerel

Antalya Muratpaşa Belediyesinin Derdi Büyük işte sebebi

40 yıl öncesine dayanan kamulaştırmalarla ilgili davaların peş peşe sonuçlanmaya başlamasıyla milyarlarca liralık tazminat ödemeleriyle karşı karşıya kalan Muratpaşa Belediyesi, konuyla ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme amaçlı açıklama yaptı...

Antalya  Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü
Yerel

Antalya Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü

Antalya Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz açıklaması
Yerel

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz açıklaması

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, teleferik kazasıyla eleşkilendirilmeye çalışılan ve hukuksuz bir şekilde tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile ilgili açıklamalarda bulundu

Başkan Ulusoy Genç Çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı
Yerel

Başkan Ulusoy Genç Çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy Çağlayan Ailesi ve Kurulay Ailesinin evlatlarının mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.