Burdur / Bucak

Melli'ye ATM Kazandırıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesine Ziraat Bankası ATM'si kazandırıldı. Vatandaşlar artık bankacılık işlemlerini ilçeye gitmeden kolaylıkla yapabilecek.

Melli'ye ATM Kazandırıldı

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde yaşayan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlandı. Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldeye Ziraat Bankası ATM’si kazandırıldığını duyurdu. 

MELLİ'YE ATM KAZANDIRILDI

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir Ziraat Bankası ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Otomatik Para Çekme Makinasını (ATM) beldemize kazandırdık. Kısa süre içerisinde kurulacak olan ATM ile vatandaşlarımız bankacılık, emekli maaşı çekme ve diğer ödemeli işlemlerini ilçeye gitmeden kolaylıkla yapabilecek. Hizmetin beldemize kazandırılmasında emeği geçen Milletvekillerimiz Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Durmak yok, söz verdiğimiz hizmetleri yerine getirmeye devam inşallah.”

ARTIK İLÇE GİTMEK YOK! ATM KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Bu yeni ATM ile Kocaaliler beldesi sakinleri, bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için artık ilçeye gitmek zorunda kalmayacak. ATM sayesinde, emekli maaşlarını çekmek, fatura ödemeleri yapmak ve diğer bankacılık hizmetlerinden yararlanmak çok daha kolay olacak. Bu yenilik, belde halkının günlük yaşamını büyük ölçüde kolaylaştıracak.

"DURMAK YOK, SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ..."

Başkan İlyas Delen, bu hizmetin beldeye kazandırılmasında emeği geçen Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz’a teşekkürlerini iletti. Başkan Delen, “Durmak yok, söz verdiğimiz hizmetleri yerine getirmeye devam inşallah.” diyerek, beldeye daha fazla hizmet kazandırma konusundaki kararlılığını vurguladı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Kocaaliler beldesinde yaşayan vatandaşlar, bu yeni hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı İlyas Delen ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türkiye Taşkömürü Kurumu Bartın Amasra’da yeni üretim panosu dualarla açıldı
İş Dünyası

Türkiye Taşkömürü Kurumu Bartın Amasra’da yeni üretim panosu dualarla açıldı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Bartın Amasra Müessese Müdürlüğü’nde, 14 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen grizu faciasının ardından hazırlanan yeni üretim panosu, dualarla üretime açıldı.

 Prof. Dr. Fatma Aydın   OMÜ Rektörü oldu  Fatma Aydın kimdir?
Yerel

Prof. Dr. Fatma Aydın OMÜ Rektörü oldu Fatma Aydın kimdir?

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) yeni rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın oldu.

Başkan Öztop Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni ziyaret etti
Yaşam

Başkan Öztop Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni ziyaret etti

Bucak Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği, yeni projeleri için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gelişim Merkezi’ni ziyaret ederek üniversitenin desteğini aldı.

Batman  Mardin Karayolunda  Düğün konvoyunda feci kaza: Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti
Türkiye

Batman Mardin Karayolunda Düğün konvoyunda feci kaza: Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Batman’da, Mardin’e düğüne giden ailenin pikabı ile tır çarpıştı. Kazada aynı aileden Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba ve Mensure Güler’in hayatını kaybettiğini, tır sürücüsünün ağır yaralandığını belirledi.

6 Şehidin  Failleri İmha Edildi  11 terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye

6 Şehidin Failleri İmha Edildi 11 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri DEM ve BDP'lilerin teröristlere kalkan olmaya çalıştığı anlarda nefes kesen bir operasyon düzenledi.Yerlikaya, bayram tatili süresince 2'si kırmızı, 4'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Herkes Fatma Teyze'yi Ziyaret Ediyor
Yaşam

Herkes Fatma Teyze'yi Ziyaret Ediyor

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma yaptığı bağışla gönüllere taht kuran Fatma Teyze'nin ziyaretçileri her geçen gün artıyor.