Burdur

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay'dan 31 Mart 2024 Seçimleri Açıklaması

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, seçim sonuçlarının ardından siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Burdur halkına hizmet etme vaktinin geldiğini vurguladı.

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay'dan 31 Mart 2024 Seçimleri Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Gültekin OKTAY, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonuçlarıyla ilgili bir açıklama yaparak, Burdur İl Genel Meclisi Başkanının seçilmesine ilişkin bilgi verdi.

Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, seçimin tüm Burdur halkına hayırlı olmasını dileyerek, MHP Tefenni İl Genel Meclisi üyesi Levent TOKMAKER'ın Burdur İl Genel Meclisi Başkanı seçildiğini belirtti. Ayrıca, seçim sonuçlarının ardından siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Burdur halkına hizmet etme vaktinin geldiğini vurguladı.

Başkan Gültekin Oktay, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Burdur'daki ilk İl Genel Meclisi Başkanı Levent TOKMAKER'a hayırlı olması temennisinde bulundu ve tüm ilçe ve köylerde yaşayan vatandaşlara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Başkan Gültekin Oktay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli Vatandaşlarımız,

Aziz Dava Arkadaşlarım,

31 Mart 2024 Yerel seçimlerini geride bıraktık. Vatandaşımız sandığa gitti ve yaşadığı bölgedeki Belediye Başkanını, Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis Üyelerini seçti.

Önceki yazımda da belirttiğim üzere, vatandaşımızın tercihi başımız gözümüz üstünedir.

Bu gün Vatandaşlarımızın seçtiği 27 İl Genel Meclisi Üyesi kardeşimiz, İl Genel Meclisi Başkanını seçti.

Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni İl Genel Meclisi üyemiz, kıymetli dava arkadaşım Sayın Levent TOKMAKER, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı seçilmiştir.

Öncelikle bu seçimin tüm Burdur halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilk Burdur İl Genel Meclisi Başkanı olan Levent TOKMAKER kardeşime üstün başarılar diliyor, almış olduğu bu ağır sorumluluğu layıkıyla taşıyacağına gönülden inanıyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ‘ayırmadan, ayrışmadan canla başla’ sloganıyla yola çıktığımız 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonucunda, Burdur halkının seçtiği İl Genel Meclisi üyeleri kardeşlerimiz, Burdur İl Genel Meclisi Başkanlığı’nı bizlere layık görmüş ve canımızdan aziz bildiğimiz Burdur Halkına daha etkin hizmet etme görevini tevdi etmiştir.

Tüm İl Genel Meclis üyelerimize teşekkürler ediyor, Burdur’umuza hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Levent TOKMAKER Başkanımız, ayırmadan, ayrışmadan, hak ve adalete dayalı olarak, siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Burdur halkının emrindedir.

Tüm ilçelerimiz, tüm beldelerimiz, tüm köylerimizde yaşayan muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza kapısı sonuna kadar açık olacak, vatandaşımızın derdiyle dertlenecek ve çözümler üretecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi, ‘Önce Ülkem ve Milletim’ şiarını edinmiş, kendini Ülkesinin ve Milletinin hizmetine adamış bir siyasi partidir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin her mensubu da aynı duygu ve düşüncelerle hareket eder ve etmeye devam edecektir.

Artık seçimler geride kaldı. Şimdi siyaset, parti vs. gözetmeksizin Burdur’umuza hizmet etme vaktidir.

Tekrar, kıymetli Burdur halkına, Sayın İl Genel Meclisi üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Burdur’daki ilk İl Genel Meclisi Başkanı Levent TOKMAKER kardeşime hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı ve şükranlarımı arz ediyorum. "

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Oktay'dan Açıklama: "Cumhur İttifakına Yönelik Gerçekler"
Yerel

Başkan Oktay'dan Açıklama: "Cumhur İttifakına Yönelik Gerçekler"

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, son günlerde Cumhur İttifakı'na dair yapılan açıklamalara cevap verdi. Başkan Gültekin Oktay, iddialara sert tepki gösterdi.

Burdur'da MHP Zaferi! İl Genel Meclisi Başkanlığı MHP'de!
Yerel

Burdur'da MHP Zaferi! İl Genel Meclisi Başkanlığı MHP'de!

2024 yılı, Burdur'da MHP'nin yılı olarak tarihe geçti. 31 Mart'ta elde ettiği belediye seçimlerindeki zaferin ardından, bugün yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı seçimleri ile MHP, Burdur'daki hakimiyetini pekiştirdi.

Burdur'da MHP'nin Zaferi: 6 Belediye Kazanarak Zirvede
Yerel

Burdur'da MHP'nin Zaferi: 6 Belediye Kazanarak Zirvede

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, MHP'nin Burdur'da 6 belediye kazanarak en fazla belediye kazanan parti olduğunu açıkladı.

Burdur'da Cumhur İttifakından ortak açıklama 'Cumhur İttifakı Burdur'da Güçleniyor!'
Yerel

Burdur'da Cumhur İttifakından ortak açıklama 'Cumhur İttifakı Burdur'da Güçleniyor!'

AK Parti ve MHP Burdur il başkanları, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ortak bir açıklama yaparak Cumhur İttifakı'nın güçlenerek devam edeceğini belirtti. Detaylar haberimizde.

İşte Başkan Gültekin Oktay'ın yönetimi
Yerel

İşte Başkan Gültekin Oktay'ın yönetimi

MHP Burdur İl Kongresi, coşkulu bir atmosferde tamamlandı. İşte Başkan Gültekin Oktay'ın yönetimi

MHP, Burdur'da yerel seçimlerde iddialı
Yerel

MHP, Burdur'da yerel seçimlerde iddialı

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, yerel seçimlere yönelik iddialı açıklamalarda bulundu. Oktay, Burdur'da mevcut 6 belediyeyi yeniden kazanacaklarını ve geri kalan 9 ilçe belediyeyi de almayı hedeflediklerini söyledi.