Burdur / Bucak

Muhtar Adayı Emine Matur Saha Çalışmasında!

Burdur'un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Emine Matur, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Emine Matur yaptığı açıklamada, 'Mahallemizin gözü kulağı dili olacağız' dedi.

Muhtar Adayı Emine Matur Saha Çalışmasında!

Mehmet Akif Mahallesi halkının her daim yanında olan, mahallenin sevilen ismi Emine Matur adaylığını koyduğu muhtarlık seçiminde saha çalışmalarına özveriyle devam ediyor. Büyük bir rekabetin yaşandığı muhtarlık seçimlerinde diğer adaylar gibi Emine Matur da yaşadığı Mehmet Akif Mahallesine hizmet etmek için kolları sıvadı.

Öncelikle mahallenin birlik ve beraberliğinin çok önemli olduğunu, bunu sağlayabilmek için de seçildiği taktirde mahallede çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğini söyleyen muhtar adayı Emine Matur, bugüne kadar mahalleye hizmet etmiş tüm muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim .Bu bir bayrak yarışı, bu bayrak yarışında mahalleme en iyi hizmeti getirmek amacıyla aday olduğumu belirtmek isterim. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Değerli halkımız teveccüh gösterip beni seçerlerse var olan sıkıntılarımızı çözmek adına onların istekleri ve sorunlarına köprü olacak ve Belediye ile istişare halinde gereken neyse hayata geçireceğiz. Muhtarlık mahallenin sorunlarını çözmek, halk ile iç içe olarak ne gerekiyorsa yapmaktır. Ben sıkıntılarımızın ne olduğunu iyi biliyorum ve azalarım ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yaparak mahallemizin gözü kulağı dili olacağız.

Burada tabii ki taktir değerli mahalle halkımızındır. Onlar ne derse başımızın tacıdır. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı Matur mahalle halkına seslenerek şu ifadelerde bulundu:

“Değerli mahalle sakinleri sizlerin desteğiyle muhtar seçilmem halinde 24 saat sizlerin hizmetinde olacağım. Telefonum her zaman açık olacak ve sizlerden gelen talepleri anında yetkili mercilere ileterek çözüm üreteceğim. Destek sizden gayret bizden. 2017 yılından bu tarafa Bucaklı Gelinler Sayfasının kurucusu olan Halil Emine Matur Sayfamdaki bayanlardan almış olduğum destek için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim Sizleri en kalbi duygularımla selamlayıp Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sevgi ve saygılarımla.

AZA LİSTEM

Emin KARACA

İbrahim YILDIZ

Halime ÜRESİN

Elif SÖNMEZ

Hüseyin MATUR

Aynur ÖREN

Recep UYSAL

Gürcü DOĞANMuhtar Adayı Emine Matur Saha Çalışmasında!Muhtar Adayı Emine Matur Saha Çalışmasında!Muhtar Adayı Emine Matur Saha Çalışmasında!

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Herkesin yardımına koşan Mucize mutlu Muhtar adayı oldu! Mucize Mutlu kimdir?
Yerel

Herkesin yardımına koşan Mucize mutlu Muhtar adayı oldu! Mucize Mutlu kimdir?

Burdur'un Bucak ilçesinde yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşan Mucize Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi muhtar adayı oldu. Peki Mucize Mutlu kimdir? İşte Mucize Mutlu hakkında detaylı bilgi ve biyografisi

Ahmet Akgül İle Ürkütlü için Yeni Bir Gelecek
Yerel

Ahmet Akgül İle Ürkütlü için Yeni Bir Gelecek

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Ürkütlü Köyü Muhtar Adayı Ahmet Akgül azaları ile birlikte çıktığı adaylık yolunda, muhtar olması halinde yapacağı projeleri açıkladı.

Mucize Mutlu, Mucizeler Yaratmak İçin Muhtar Adayı Oldu!
Yerel

Mucize Mutlu, Mucizeler Yaratmak İçin Muhtar Adayı Oldu!

Bucak'ta 12 yıldır yardıma koşan Mucize Mutlu Mehmet Akif’e Muhtar Adayı Oldu! - 12 yıldır @mucizeler_olsunn yardım sayfasıyla tanınan Mucize Mutlu, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay azalarını belirledi
Yerel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay azalarını belirledi

Burdur'un Bucak ilçesi Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, azalarını belirledi. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta Ali Uğurtay, mahalle muhtarlığı adaylığını duyurdu! Ali Uğurtay kimdir?
Yerel

Bucak'ta Ali Uğurtay, mahalle muhtarlığı adaylığını duyurdu! Ali Uğurtay kimdir?

Burdur'un Bucak ilçesi Konak Mahallesi'nde yaşayan Ali Uğurtay, Konak Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu