Antalya

REKSAN Reklam, Türkiye Genelinde ve Uluslararası Alanda Başarılarıyla Öne Çıkıyor

Bucak kökenli girişimci Hakan Saltoğlu'nun liderliğinde faaliyet gösteren REKSAN Reklam, Türkiye genelinde ve uluslararası alanda başarılarıyla dikkat çekiyor. Şirketin hikayesi, başarıları ve dünya genelindeki projeleri hakkında detaylı bilgi.

REKSAN Reklam, Türkiye Genelinde ve Uluslararası Alanda Başarılarıyla Öne Çıkıyor

Bucaklı hemşehrimiz Hakan Saltoğlu'nun liderliğinde faaliyet gösteren REKSAN Reklam, Türkiye genelinde ve uluslararası alanda adından sıkça söz ettiriyor. Hakan Saltoğlu, yaptığı açıklamada şirketin hikayesini, başarılarını ve dünya genelindeki projelerini paylaştı.

Bucak kökenli bir aileye mensup olan Hakan Saltoğlu, ailesi ile birlikte 1981 yılında Bucak'tan Antalya'ya taşındı. Aile geleneğini sürdürerek 1988 yılından itibaren reklamcılık sektöründe yer aldıklarını belirtti. Hakan Saltoğlu'nun liderliğinde 4 kardeş ve 1 enişte ortaklığında 1994 yılında açılan REKSAN Reklam, başlangıçta oteller, kamu kuruluşları ve ticarethanelere hizmet veriyordu.

Vizyonuyla kaliteli hizmet veren REKSAN Reklam, müşteri talepleri doğrultusunda kısa sürede büyüdü. Türkiye genelinde tanınmış markalarla çalışmaya başlayarak sektördeki yerini sağlamlaştırdı. Yurt genelindeki başarısının ardından müşteri yönlendirmeleri sonucunda yurt dışına açılarak uluslararası projelere imza attı.

REKSAN Reklam, sektöre getirdiği yenilikçi projelerle tanındı. Özellikle endüstriyel reklam tasarımı konusunda Türkiye genelinde ilk üçe girdi ve Türkiye'nin tescilli endüstriyel tasarım dalında ilk bin şirketinden biri oldu. Aldıkları ödüllerle bu başarılarını taçlandırdı.

Hakan Saltoğlu'nun liderliğindeki REKSAN Reklam, aldıkları ödülleri bir üst seviyeye taşıyarak Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor. Hollanda'da düzenlenen bir yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan şirket, dünya genelinde birincilik hedefliyor.

Hakan Saltoğlu'nun ifadelerine göre REKSAN Reklam, 77 kişilik bir ekiple hizmet veriyor. Firma, reklamcılık ve tabela üretimi alanındaki geniş deneyimiyle müşterilerine kaliteli ve yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Hakan Saltoğlu'nun aile geleneğini devam ettirmeye olan bağlılığı, REKSAN Reklam'ın gelecekte de başarı dolu projelere imza atacağının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Ankara’nın marka şehir olma yolculuğu!
Yaşam

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Ankara’nın marka şehir olma yolculuğu!

Ankara’nın marka şehir olma yolculuğu! Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Tasarım Araştırmaları Derneği'nin düzenlediği “Marka Şehir Olarak Ankara'da Tasarım” konferansında konuştu. Başkan Yılmaz, başkentte öğrenilmiş çaresizlikleri kırmanın önemine vurgu yaptı ve "Bu kentin markalaşmaması için hiçbir dezavantajımız yok." dedi.

Tüketiciyi aldatanların cezası ağır oldu
Yerel

Tüketiciyi aldatanların cezası ağır oldu

Reklam Kurulu, kasım ayı indirimlerini inceleyerek gerçek olmayan kampanyalara yönelik toplamda 92,5 milyon TL idari para cezası kesti. İndirimli satışlarda tüketiciyi yanıltacak ifadelerin kullanılmaması uyarısı yapıldı.

40 yıl önce çekilen BUR-TRAK filmi yeniden gündemde
Yerel

40 yıl önce çekilen BUR-TRAK filmi yeniden gündemde

Burdur Traktör ve Önyükleyici Fabrikası’nın (Bur-Trak) en iyi reklam ödülünü alan ve 40 yıl önce çekilen reklam filmi sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Antalya 'da havuza Kafası  Çarpan Alman Turist hayatını kaybetti
Yaşam

Antalya 'da havuza Kafası Çarpan Alman Turist hayatını kaybetti

Belek’te tatil yapan Alman turist Hendrik Bornmann (33), otel havuzunda yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde

Antalya Serik 19 Ekim 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Serik 19 Ekim 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Serik 19 Ekim 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Serik'te elektrikler kesilecek mi? Antalya Serik'te yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya 19 Ekim 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya 19 Ekim 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya'da 19 Ekim 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...